سرمایهگذاری در بورس یا سرمایهگذاری در نرمافزار؟
سرمایهگذاری در بورس، طلا و ارز پر ریسک هستند و احتمال بازگشت سرمایه مشخص نیست اما نرمافزار یکپارچه مالی و اداری، مدلی از دارایی است که با وجود صرف منابع مالی برای خرید آن، علاوه بر اینکه هزینه صرف شده برای خودش را به راحتی باز میگرداند، در افزایش سرمایه و پیشرفت کسبوکار نیز به خوبی یاور شما خواهد بود.
این روزها که تب و تاب بازار سرمایه بسیار داغ شده است، همه به فکر سرمایهگذاری در این بازار و به نوعی حفظ ارزش داراییهای خود هستند؛
اما آیا سرمایهگذاری منطقی فقط شامل بورس، طلا، سکه، ملک و دلار میشود؟ اگر دارای کسبوکار باشید قطعا جواب منفی خواهد بود ولی برای افرادی که صاحب کسبوکار یا سازمانی نیستند، بهترین انتخاب همان سرمایهگذاری در بورس، طلا و ارز به شمار میرود.
اجازه بدهید به این شکل شروع کنیم؛
تمامی سازمانها و کسبوکارها، داراییهایی دارند که برای خرید آنها منابع مالی صرف میکنند، این داراییها به مرور زمان با افزایش نرخ قیمتها به دلیل تورم، شامل «افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی» میشوند و به نوعی سرمایه اولیه شما را افزایش میدهند. حالا تصور کنید که این دارایی خودش بتواند در مدیریت سرمایه و مدیریت کسبوکار به شما کمک کند، کاملا واضح است که سرمایهگذاری در بورس، طلا و ارز پر ریسک هستند و احتمال بازگشت سرمایه مشخص نیست اما نرمافزار یکپارچه مالی و اداری، مدلی از دارایی است که با وجود صرف منابع مالی برای خرید آن، به دلیل توانایی در مدیریت سرمایه فعلی، در طی زمان علاوه بر اینکه هزینه صرف شده برای خودش را به راحتی باز میگرداند، در افزایش سرمایه و پیشرفت کسبوکار نیز به خوبی یاور شما خواهد بود.
سرمایهگذاری در نرمافزار یکپارچه مالی و اداری، میتواند جلوی هدررفت منابع مالی و زمانی سازمان یا کسبوکار را بگیرد. احتمالا این سوال برای شما به وجود میآید که چطور سرمایهگذاری در نرمافزار میتواند باعث رشد و افزایش سرمایه کسبوکار شود؟
در ادامه با بررسی مزایای استفاده از بهترین نرمافزارهای حسابداری، مالی و اداری جواب این سوال را خواهیم یافت؛
۱. جلوگیری از هدر رفت زمان و بهرهوری:
زمانی که قصد رشد و توسعه کسبوکار خود را دارید، هر کاربر مجموعه شما باید در بالاترین سطح بهرهوری باشد. به دلیل عدم درگیری کاربران و مخاطبان با چندین سیستم مختلف، زمان صرف شده کاهش یافته و همچنین نیازی به خرید تعداد زیادی سیستم سختافزاری نیست. بنابراین در صرف هزینه برای سرور، نگهداشت، بکاپ و مستقر کردن یک کاربر برای آن، صرفهجویی خواهد شد كه منجر به افزايش بهرهوری سيستمها میشود.
۲. جلوگیری از کاهش رضایت مشتریان:
امروزه، مشتریان توقع سرعت و دقت بالا در زمان خرید و یا دریافت خدمات را دارند. اگر سیستمهای یکپارچه مالی و اداری نداشته باشید و دچار پیچیدگیهای زمانبر و مشکل ساز شوید، شک نکنید به مرور زمان مشتریان و مخاطبان خود را از دست خواهید داد.
۳. افزایش سرعت رشد مجموعه:
با وجود نرمافزارهای مالی و اداری یکپارچه به دلیل وجود نظم فرآیندهای مدیریت حسابداری و دادهها، توسعه سازمان به مکانهای مختلف و اضافه کردن کانالهای فروش فرعی، راحتتر و با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
روی کدام نرمافزار مالی سرمایهگذاری کنیم؟
جواب این سوال به فاکتورهای زیادی بستگی دارد، ولی بهتر است که قبل از خرید نرمافزار یکپارچه مالی و اداری یا تغییر نرمافزار قدیمی به نرمافزار جدید ابتدا چند سوال از خودتان بپرسید؛
- کسبوکار شما در چه حوزهای فعالیت میکند؟
- چقدر بودجه دارید؟
- کدام مدل نرمافزار مالی و اداری به درد شما میخورد؟
۱. کسبوکار شما در چه حوزهای فعالیت میکند؟
یک کارگاه تولیدی و یک شرکت بازرگانی را در نظر بگیرید؛
قطعا یک کارگاه تولیدی با یک شرکت بازرگانی تفاوتهای اساسی با هم دارند که در انتخاب نوع نرمافزار مورد نظرشان تاثیرگذار است؛ به همین دلیل باید به خوبی تشخیص دهید که در کجای بازار قرار دارید تا متوجه شوید کدام نرمافزار مالی و اداری ویژگیهای متناسب با کسبوکار شما را دارد {شناخت کافی برای خرید نرمافزار یکپارچه مالی ندارید؟ نگران نباشید حساب رایان پارس شما را راهنمایی میکند}
۲. چقدر بودجه دارید؟
بودجه یکی از اصلیترین پارامترهای انتخاب هر محصول یا خدمت به شمار میرود. به عبارت سادهتر هرچقدر بودجه بیشتری داشته باشید، توانایی خرید نرمافزار بهتری خواهید داشت اما گران بودن همیشه به معنی بهترین بودن نیست. قطعا وجود یک قیمت منطقی در کنار ویژگیهای مناسب میتواند گرهگشای هر کسبوکاری باشد. این نکته را هم فراموش نکنید که صرف هزینه برای نرمافزار، از دست رفتن پول نیست بلکه سرمایهگذاری بلندمدتی است که منجر به سوددهی قطعی در آینده میشود.
۳. کدام مدل نرمافزاری به درد شما میخورد؟
بعد از اینکه دو مرحله بالا را گذراندید، یعنی هم نیازهای خودتان را شناختید هم بودجه مورد نظرتان را برای تخصیص به نرمافزار تعیین کردید، باید بتوانید تفاوت نرمافزارهای یکپارچه و سیستم جامع نرمافزاری را تشخیص دهید.
به احتمال زیاد، همه ما حداقل یک بار با نرمافزارهای Word، Excell و… کار کردهایم، تمامی این نرمافزارها به تنهایی میتوانند کارهای زیادی انجام دهند اما، نکته اینجاست که این نرمافزارها در قالب یک پکیج به اسم آفیس (Office)، ارائه میشوند که میتوانند با یکدیگر به خوبی تعامل داشته باشند؛ به این مدل نرمافزارها، «نرمافزار یکپارچه» میگویند.
حالا پکیج نرمافزار یکپارچهای را در نظر بگیرید که اختصاصی برای یک حوزه خاص یا یک سازمان خاص ساخته شده است و میتواند تمامی نیازهای صفر تا صد آن بخش را با هم برطرف کند، به این نرمافزارها «سیستم جامع نرمافزاری» میگویند.
از تمامی صحبتهایی که انجام دادیم به این جمعبندی میرسیم:
اگر دارای کسبوکاری کوچک هستید، احتمالا تنها چند نرمافزار از پکیج نرمافزارهای یکپارچه مالی (مثل حسابداری مالی، انبار، فروش و…) کار شما را راه میاندازد.
اما اگر مدیریت سازمان یا کسبوکار بزرگی را بر عهده دارید، نیاز به استفاده از مجموعه کامل نرمافزارهای یکپارچه مالی و اداری خواهید داشت.
سازمانهایی مثل شهرداریها یا بانکها که در یک حوزه تخصصی کار میکنند نیز باید به دنبال سیستم جامع نرمافزار مالی و اداری باشند.
اگر هنوز هم شک دارید که بهترین نرمافزار حسابداری، مالی و اداری برای کسب و کار شما چیست، مقاله لینک شده را مطالعه کنید.
سخن آخر
شواهد نشان میدهد بسیاری از کسبوکارها به دلیل عدم آگاهی تصمیمگیران و مدیران از نحوه عملکرد و ویژگیهای نرمافزارهای مالی و اداری، در انتخاب این نرمافزارها دچار تردید و درنهایت شکست میشوند. هیچکس بهتر از شما به کسبوکار یا سازمانتان واقف نیست. بنابراین از تولیدکنندگان نرمافزارهای مالی و اداری بخواهید قبل از اینکه خرید کنید، به شما ثابت کنند که میتوانند نیازهای شما را در محیط کسبوکارتان برآورده کنند. شرکت حساب رایان پارس با تجربه دو دهه فعالیت در زمینه نرمافزارهای یکپارچه مالی و اداری، آمادگی ارائه پیشنهادات جذاب برای سرمایهگذاری شما در نرمافزار مورد نیاز سازمانتان را دارد و برای این کار قبل از فروش نرمافزار، مشاوره رایگان و مناسب به شما ارائه خواهد داد.
نظرات