موضوعات داغ: # قیمت خودرو # ایران خودرو # آینده بازار خودرو # بازار خودرو چینی # بازار خودرو خارجی # بازار خودرو داخلی # ارز حاصل از صادرات # رئیس سازمان برنامه و بودجه

صندوق های سرمایه گذاری زیر ذره بین

هفته‌ پایانی آذرماه، باز هم هفته طلایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی بود. این گروه‌ از صندوق‌ها در هفته ای که گذشت‌ با کسب بازدهی 4.68 درصدی گوی سبقت از رقبا ربودند.

به گزارش تجارت نیوز، همچنین سهامی‌ها با کسب بازدهی بالغ بر 18.7 درصد، در بازه یک‌ماه نیز با فاصله قابل توجهی از سایر کلاس‌های دارایی، پیشی گرفته‌اند. بازدهی سه‌ماهه این کلاس از دارایی نیز 23.5 درصد است.

13

فراصندوق‌ها هم با کسب بازدهی 4.4 درصدی در هفته‌ای که گذشت، رتبه دوم بهترین عملکرد هفته را از آن خود کردند. بازدهی ماهانه و سه‌ماهه این گروه از صندوق‌ها 15.5 و 22.1 درصد بوده است.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری کالایی(عمدتا مبتنی بر طلا) نیز در هفته‌ای که گذشت 4.34 درصد بازدهی به همراه داشتند. بازدهی ماهانه این کلاس از دارایی، 12.8 درصد و بازدهی سه‌ماهه آنها 26.2 درصد بوده است.

صندوق‌های درآمد ثابت طبق روال معمول، روند خطی دارند و بازدهی هفتگی 0.52 درصدی، داشتند. بازدهی سه‌ماهه این گروه نیز 6.6 درصد بود.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی