موضوعات داغ: # پاکستان # بازارخودرو # قیمت خودرو # آمریکا # پیش بینی بازارها # خلیج فارس # قیمت مصالح # قیمت دلار

جزئیات آغاز واریز حقوق بازنشستگان 22 مهر 1403

جزئیات آغاز واریز حقوق بازنشستگان 22 مهر 1403
واریز حقوق مهر بازنشستگان تامین اجتماعی آغاز شده است. پرداخت مستمری «الف» در برخی استان‌ها در حال انجام است.

به گزارش تجارت نیوز، علیرغم تاخیر به وجود آمده، از عصر روز گذشته (21 مهر) واریز حقوق مهرماهِ بازنشستگان تامین اجتماعی براساس حروف الفبا آغاز شده است.

با این حال، صبح امروز برخی از بازنشستگانی که نام خانوادگی‌شان با «الف» آغاز می‌شود، از عدم واریز حقوق خود خبر دادند؛ پیگیری‌های ما نشان می‌دهد پرداخت حقوق «الف» در برخی استان‌ها آغاز شده و این بازنشستگان احتمال تا پایان عصر امروز مستمری مهر خود را دریافت خواهند کرد.

لازم به ذکر است که این ماه در پرداخت حقوق بازنشستگان کارگری تاخیر افتاده است؛ در ماه‌های قبل، پرداخت حقوق از بیستم و براساس حروف الفبا آغاز می‌شد.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی