موضوعات داغ: # ترامپ # پیش بینی بازارها # عربستان # قیمت دلار # پزشکیان # قیمت خودرو # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی

ظهوریان: مسائل فساد در نظام بانکی محدود به بانک آینده نیست

ظهوریان: مسائل فساد در نظام بانکی محدود به بانک آینده نیست
میثم ظهوریان می گوید که مسئله بانک‌های ناسالم منحصر در بانک آینده نیست. بانک پاسارگاد ۷۴ درصد از تسهیلاتش به اشخاص وابسته بوده است!

به گزارش تجارت نیوز، میثم ظهوریان نماینده مجلس دوازدهم در گفت و گو تصویری گفت:مسئله بانک‌های ناسالم منحصر در بانک آینده نیست. بانک پاسارگاد ۷۴ درصد از تسهیلاتش به اشخاص وابسته بوده است!

ظهوریان تاکید می کند: این فقط دو نمونه از بانک‌های خصوصی با سابقه تخلف هستند و البته تعداد آن منحصر به این دو نیست. بنابراین مشکل و انگشت اتهام قبل از اینکه متوجه معلول‌ها باشد باید متوجه علت، یعنی بانک مرکزی باشد. باید در دادگاه روی صندلی متهم، در کنار بانک‌های خصوصی متخلف، مدیران بانک مرکزی را هم بنشانیم. آیت به عدالت نزدیک‌تر است.

منبع: خبرآنلاین

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی