فونیکس - هدر اخبار
کد مطلب: ۹۴۵۱۵۵

رتبه بندی معلمان با چه شاخص هایی ارزیابی می شود؟

رتبه بندی معلمان با چه شاخص هایی ارزیابی می شود؟

مدیران مدارس باید مدارک و مستندات بارگذاری شده توسط معلمان، رتبه بندی را بررسی کنند و در ۱۴ مورد از عناوین شایستگی ها، نظر خود را درباره معلم مربوطه به ثبت برسانند.

به گزارش تجارت نیوز،

رتبه‌بندی معلمان از 31 شهریور 1400 آغاز شد و معلمان در رتبه‌های مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم گروه‌بندی شدند.

معلمان متناسب با رتبه کسب‌شده، از افزایش حقوق بهره‌مند شدند. به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، با اجرایی شدن قانون رتبه‌بندی، حداقل 26 درصد به حقوق هر معلم مشمول اضافه شد و حدود 860 هزار معلم نیز تحت پوشش این رتبه‌بندی قرار گرفتند.

هدف اصلی رتبه‌بندی معلمان، افزایش کیفیت نظام آموزش و پرورش کشور و حمایت بیشتر از معلمانی است که در کار تدریس خود به‌دنبال ارتقا و کیفیت هستند. اما اکنون عمده هدف این قانون به بهبود وضعیت معیشت معلمان خلاصه شده است و هدف اصلی، یعنی افزایش کیفیت آموزش و پرورش از طریق حمایت از معلمان توانمند و خلاق‌تر، در حاشیه قرار گرفته است.

وزارت آموزش و پرورش به‌طور دوره‌ای فرصتی را برای رتبه‌بندی معلمان فاقد رتبه، به‌ویژه برای معلمان جدیدالاستخدام، فراهم می‌کند.

در حال حاضر این فرصت مجدد فراهم شده است و از روز سه‌شنبه 8 آبان، ارزیابی بیش از 99 هزار نفر از معلمان فاقد رتبه آغاز شده است.

منبع : تسنیم

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

تیترِ یک

آخرین اخبار

پربازدیدترین اخبار