موضوعات داغ: # بنزین سوپر # صادرات نفت # صادرات نفت ایران # پرسپولیس # قیمت ریپل # بحران کم آبی # فولاد # کم آبی

تعداد پروازها به بوموسی افزایش می یابد

پروازهای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به جزیره بوموسی از ۱۷ آذرماه افزایش خواهد یافت.

به گزارش تجارت نیوز، تعداد پروازهای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به جزیره بوموسی از ۱۷ آذرماه امسال از یک پرواز به چهار پرواز در هفته افزایش خواهد یافت.

در راستای پاسخگویی به تقاضای سفر هوایی و تسهیل جابه‌جایی مسافران در این جزیره و خدمات رسانی بهتر به ساکنان، پرواز روزهای یکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه نیز به تعداد پروازهای هما از فرودگاه بندرعباس به فرودگاه بوموسی اضافه شد.

این پروازها با شماره پرواز «۳۳۹۷» از فرودگاه بندرعباس انجام می‌شوند و بازگشت آنها با شماره پرواز ۳۳۹۶ فرودگاه بوموسی را به مقصد فرودگاه بندرعباس ترک می‌کند.

گفتنی است که پیش‌از این، هواپیمایی جمهوری اسلامی تنها در روزهای سه شنبه هر هفته از فرودگاه بندرعباس به جزیره بوموسی پرواز انجام می‌داد.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی