موضوعات داغ: # باشگاه استقلال # خلاصه بازی # لیگ برتر فوتبال ایران # استانداری تهران # تعطیلی ادارات # تعطیلی مدارس # تورم # تورم اقلام خوراکی
فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، در گفتگو با «تجارت‌نیوز»:

نباید به فروش نفت توسط نیروهای مسلح حساسیت نشان داد + ویدئو

پس از آنکه بخشی از فروش نفت در لایحه بودجه 1403 به نیروهای مسلح واگذار شده، این امر با موافقت‌ها و مخالفت‌هایی مواجه شده است. در ادامه نظرات فریدون عباسی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، در این باره آمده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، فروش نفت توسط نیروهای مسلح موضوعی است که در دولت ابراهیم رئیسی برخلاف قوانین به اجرا درآمده است. در لایحه بودجه سال آینده نیز قرار است بخشی از فروش نفت به این نیروها واگذار شود. 

فریدون عباسی‌دوانی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، در این رابطه معتقد است نباید روی فروش نفت توسط نیروهای مسلح حساسیت وجود داشته باشد. چراکه آن‌ها وظیفه دفاعی کشور را بر عهده دارند و نظارت و کنترل بیشتر و ویژه‌تری روی فعالیت آن‌ها وجود دارد و قابل اعتمادتر هستند. 

برای مطالعه کامل متن این مصاحبه نیروهای مسلح برای فروش نفت قابل اعتمادتر هستند را بخوانید. 

 

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی