کد مطلب: ۵۹۰۰۳۵

تعادل در بازار و حباب سکه / شرایط در بازار طلا و سکه چگونه است؟

تعادل در بازار و حباب سکه / شرایط در بازار طلا و سکه چگونه است؟

هم زمان با کاهش قیمت بازاری سکه،‌ ارزش ذاتی آن مقداری بالا آمد و موجب شد که حباب قیمت سکه کاهش پیدا کند. قیمت طلای ۱۸ عیار در بازار آزاد دیروز پنجشنبه ۲۹ مهر با ۶,۴۰۰ تومان افزایش، یک میلیون و ۱۴۹ هزار تومان معامله شد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، هجوم اونس طلا به سوی محدوده هزار و ۷۹۰ دلاری، موجب نشد که فلز گران بهای داخلی راه صعودی را در پیش بگیرد. سکه امامی دیروز نتوانست از قلمرو مقاومتی ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی عبور کند و به دلیل شناسایی سود معامله‌گران، به سوی ابتدای کانال ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی حرکت کرد.

به گفته فعالان، عامل دیگری که در کاهش بهای سکه اثر داشت،‌ نزول بهای دلار بود. اسکناس آمریکایی که روز سه‌شنبه رفتار خالص افزایشی از خود نشان داده بود،‌ روز چهارشنبه تا محدوده ۲۷ هزار و ۲۵۰تومان عقب‌نشینی کرد.

هم زمان با کاهش قیمت بازاری سکه،‌ ارزش ذاتی آن مقداری بالا آمد و موجب شد که حباب سکه کاهش پیدا کند. روز گذشته فاصله ارزش ذاتی و بازاری سکه به حدود دو درصد رسید. در این شرایط می‌توان از طبیعی‌تر شدن قیمت فلز گران‌بهای داخلی سخن گفت. هر چقدر قیمت سکه طبیعی‌تر شود،‌ احتمال نزول یکباره آن، کاهش پیدا می‌کند.

صعود فلزات گرانبها با افزایش نگرانی‌‌های تورمی

اقتصاد آنلاین نوشت:

با وضعیت کنونی و نگرانی سرمایه‌گذاران از چشم‌انداز اقتصادی، وضعیت فنی فلزات گرانبها صعودی شده است.

بر این اساس، روز چهارشنبه طلای آتی دسامبر با ۱۳.۸۰ دلار افزایش، به قیمت ۱۷۸۴.۲۰ دلار در هر اونس و نقره آتی دسامبر در بازار کومکس نیویورک با ۰.۲۰۲ افزایش، به قیمت ۲۴.۱۰ دلار در هر اونس معامله شد.

صعود بازارهای سهام

بازارهای جهانی سهام، روز گذشته عمدتا روند افزایشی داشتند. در ایالات متحده هم دو شاخص از سه شاخص اصلی به روند صعودی خود ادامه دادند تا جایی که شاخص اس‌اندپی۵۰۰ در نزدیکترین فاصله با رکورد اخیر خود قرار گرفت.

به گفته تحلیل‌گران، انتشار گزارش سود شرکت‌ها علیرغم نگرانی‌های موجود در رابطه با موضوع افزایش تورم و کند شدن روند رشد اقتصادی، صعود بازارهای سهام را به دنبال داشته است.

تصویب اولین صندوق معاملاتی بیت‌کوین

بیت‌کوین روز چهارشنبه موفق به شکستن رکورد تاریخی خود شد و قیمت این رمزارز محبوب پس از تایید تصویب اولین صندوق معاملاتی بیت‌کوین تا نزدیکی ۶۷ هزار دلار هم پیش رفت.

شاخص قیمت مصرف‌کننده منطقه یورو هم روز گذشته منتشر شد که بر این اساس این شاخص در ماه سپتامبر نسبت به ماه آگوست ۰.۵ درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳.۴ درصد افزایش یافته است. این اعداد درست مطابق با انتظارات بازار بود و تغییرات خاصی در بازارهای مالی ایجاد نکرد.

احتمال افزایش فشارهای تورمی

با این حال همچنان برخی بر این اعتقادند که فشارهای تورمی در ماه‌های آینده افزایش می‌یابد. همچنین گزارش‌های دیگری مبنی بر کمبود عرضه برای برخی کالاهای اساسی از جمله مس وجود دارد که به عقیده کارشناسان ناشی از مشکلات حمل و نقل برای رساندن محموله‌های معامله شده به مقصد است.

پل تودور جونز از معامله‌گران کالایی در گفت‌وگویی با سی‌ان‌بی‌سی اعلام کرد که فشارهای تورمی نه تنها گذرا نیستند بلکه باعث می‌شود تا در ماه‌های آینده این وضعیت به نفع بازارهای کالایی از جمله بازار فلزات باشد.

در بازارهای کلیدی خارجی روز گذشته شاخص دلار آمریکا اندکی کاهش یافت. قیمت نفت خام نیمکس به روند صعودی خود ادامه داد و هر بشکه نفت خام به قیمت ۸۳.۵۰ دلار معامله شد. همچنین بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه‌داری ایالات متحده نیز به محدوده ۱.۶۵ درصدی رسید.

از دیدگاه فنی، روند صعودی معاملات آتی طلای دسامبر از مزیت فنی کلی کوتاه مدت برخوردار است. روند صعودی قیمت سه هفته‌ای در نمودارهای میله‌ای روزانه مشهود است. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت و بالاترین سطح قیمت معاملات ماه سپتامبر یعنی ۱۸۰۱.۹۰ دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به سطح حمایتی و پایین‌ترین سطح قیمت معاملات ماه سپتامبر یعنی ۱۷۲۱.۱۰ دلار در هر اونس است. سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی ۱۷۸۹.۶۰ دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم ۱۸۰۰ دلار در هر اونس است. سطح حمایتی نخست طلا ۱۷۷۵ دلار در هر اونس و سطح حمایتی دوم در پایین‌ترین سطح قیمت معاملات هفته یعنی ۱۷۶۰.۳۰ دلار در هر اونس عنوان شده است.

آخرین اخبار حوزه طلا و سکه را در صفحه طلا و ارز تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.