کد مطلب: ۵۰۷۱۲۰

سفرهای جاده‌ای دوباره ممنوع می‌شود؟

سفرهای جاده‌ای دوباره ممنوع می‌شود؟

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی مقابله با کرونا را رعایت نکنند، شیوع ویروس کرونا دوباره در کشور گسترش یافته و پروتکل‌های سختگیرانه مانند منع ترددهای بین استانی اعمال خواهد شد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، محمد اسلامی درباره آخرین وضعیت ترددهای بین استانی و سفرهای جاده‌ای اظهار کرد: مصوبات و پروتکل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا هیچ تخفیفی ندارد و تغییری در آن‌ها ایجاد نشده است. بلکه این شرایط کسب و کار مردم است که باید بر اساس پروتکل‌هایی و البته در وضعیت‌های بهبود یافته کرونا ادامه پیدا کند. در رابطه با ترددها جاده‌ای نیز باید گفت که آمارها نشان می‌دهد که همچنان شاهد کاهش ۲۰ درصدی نسبت به شرایط عادی هستیم.

وی افزود: قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا به استانداران اختیار داد تا درباره ترددها را در شهرستان‌ها بر اساس چارچوبی که کمیته اجتماعی و امنیتی اعلام کرده، بتوانند تصمیم‌گیری کنند و موضوعی که در حال حاضر وجود دارد این است که وضعیت شیوع کرونا در کشور به گونه‌ای است که نقاط قرمز به شدت کم شده و جای خود را به وضعیت نارنجی، زرد و حتی آبی داده است. اما ادامه یافتن این شرایط و بهبود هر چه بهتر وضعیت کشور از نظر شیوع ویروس کرونا، مستلزم این است که مردم حتما پروتکل‌ها را رعایت کنند و هرگونه شکست پروتکل و عدم رعایت آن موجب گسترش شیوع کرونا شده که نهایتا باعث بازگشت پروتکل‌های سختگیرانه برای کنترل است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در اعمال پروتکل‌ها و محدودیت‌های حمل‌ونقل مانند محدودیت‌های تردد تابع ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم، ادامه داد: ستاد ملی مقابله با کرونا سندی در رابطه با ترددها تصویب و برای هر وضعیتی از قرمز تا نارنجی، زرد و آبی پروتکل‌های خاصی تعریف کرد. همچنین در قالب آن وضعیت بازگشایی مشاغل، ادارات و ترددها مشخص شد. مسئله‌ای که برای ترددها وجود داشت این بود که نگاه و رویکرد در این زمینه از کشوری و استانی به شهرستان محور و مدیریت محله محور تغییر پیدا کرد چرا که اعتقاد در ستاد بر این بود پیشرفت در این زمینه تنها با برخورد انتظامی قابل کنترل نیست.

اسلامی اعلام کرد: در همین راستا پایش و کشف افراد مبتلا و شبکه‌ای را که هر فرد می‌تواند مبتلا کند در جامعه هدف قرار گرفت و با استفاده از همین مسئله طرح شهید سلیمانی اجرایی شد. این طرح در زمان کوتاهی میزان و نرخ نفوذ در زنجیره انتقال را کنترل کرد و در کنار کنترل ترددها یکی از بزرگترین اقداماتی بود که انجام شد.

وی گفت: شبکه گسترده بهداشت و درمان که با طرح شهید سلیمانی ایجاد شده و توسعه یافته به وضعیت سلامت همه خانواده‌ها مسلط شده است و ردیابی از این طریق انجام می شود. بنابراین این طرح در کنار کنترل ترددها ادامه یافته و تعطیل نخواهد شد.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    نون دونی خوبی شده. انشااا که هدف خدمت باشه…..هزاران خانواده تو این روزها بخاطر از دست رفتن معیشت به مرز خودکشی رسیدن

  • حسین

    متاسفانه مردم ایران بخصوص شهر تهران به محض برداشتن این طرح محدودیت. مثل گوسفندان که در فصل بهار از تویله باسه چرا در تویله بازمیشه وبرای بیرون رفتن هجوم میارن برای جارج شدن. همین حکایت در تهران به وقوع میپونده وهیچ رعایت نکات بهداشتی وپروتوکل بهداشتی رعایت نمیشه. چرای جوجه هجوم به سمت شمال

  • ناصر

    تو خیلی بیخود میکنی مسخرشو درآوردین مگه زندانه

  • ناصر

    فکر کنم جریمه ها برای دولت مزه کرده…

  • ناشناس

    بیخود.. مردم مسخره نیستند.. مدارس روببندید شیوع نمیکند

  • ناشناس

    مردم تو شمال زندگی دارن شما میتوانید توی مازندران یا گیلان مسافرها بیرون نیان ساعتی را مشخص کنید مثل تهران چونکه واقعا تهران هوا خیلی آلوده هست

  • ناشناس

    باید جاده ها رو ببندن وگرنه دوباره کرونا زیاد میشه مردم جنبه ندارن را میفتن میرن برای خودشون مسافرت رعایت نمیکنن باید زور بالا سرشون باشه ما ادم نیستیم یه ساله تو خونه ایم

  • ناشناس

    امیدوارم همه رعایت کنند . بالاخره همه مشکل دارند . پروتکلها را رعایت کنند که جاده ها بسته نشن.

  • پویا

    اسمش اون طرح احیاناً طرح قااااااسمم نبود؟