کد مطلب: ۵۸۹۱۵۵

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

آینده ۳ صنعت مهم بورسی در روزهای آینده چه می‌شود؟

آینده ۳ صنعت مهم بورسی در روزهای آینده چه می‌شود؟

با توجه به روند بازار سهام در روزهای گذشته کارشناسان بازار سرمایه پیش‌بینی خود را از آینده سه صنعت پتروشیمی، فلزات اساسی و معدنی اعلام کردند

به گزارش تجارت‌نیوز ، امروز بازار سهام با رشد شاخص کل رو به رو شد. در پایان بازار امروز شاخص کل در کانال یک میلیون و ۴۴۹ هزار واحد قرار گرفت. آینده ۳ صنعت مهم بورسی در روزهای آینده چه می‌شود؟

پیمان حدادی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز درباره آینده صنایع پتروشیمی، فلزات اساسی و معدنی گفت: مهم‌ترین عاملی که در این روزها بر روی این سه صنعت اثرگذار است، قیمت‌های جهانی است که متاثر است از تورمی که در سطح جهان به وجود آمده باعث و افزایش قیمت‌ها در بازارهای جهانی شده است. همچمنین بحران انرژی که پیش‌بینی می‌شود در نیمه دوم سال شکل بگیرد باعث افزایش قیمت نفت و مشتقات نفتی می‌شود و از طرف دیگر به همراه خودش رشد فلزات اساسی را به همراه دارد.

حدادی ادامه داد: بحث مشکلات اعتباری که شرکت‌های بزرگ چینی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، دست به دست هم داده است تا شاهد افزایش قیمت‌ها در بازارهای جهانی باشیم. نکته مهم این است که بیشتر کامودیتی‌ها در بازارهای جهانی سقف تاریخی خود را لمس کردند و احتمال می‌رود از سقف فعلی هم عبور کنند.

حدادی می‌گوید، عامل مهم دیگری که بر روی این سه صنعت تاثیرگذار است قیمت دلار است. با ثباتی که این روزها در قیمت ارز دیده می‌شود، پیش‌بینی سودآوری این سه صنعت نسبت به گذشته آسان‌تر شده است.

نکته مهم دیگر، این سه صنعت از صنایعی هستند که بیشترین نقدشوندگی را در بازار سهام دارند و با توجه به تجربه تلخ سال گذشته یکی از مهم‌ترین مسائلی که سهامداران بی‌تجربه هم به آن توجه کردند، نقدشوندگی سهم بوده است که این صنایع از آن برخوردارند.

این کارشناس بازار در بخش دیگری گفت: فاکتور مهم دیگری که بر روند معاملاتی این سه صنعت تاثیرگذار است، بحث حقوقی‌ها و بازارگردان‌هایی است که در روان شدن معاملات این صنایع می‌تواند موثر باشد به خصوص معاملاتی که صندوق تثبیت و توسعه بازار سرمایه انجام می‌دهد بر این سه گروه مشهود است.

حدادی همچنین افزود: بیشترین ارزش بازار را این سه صنعت به خود اختصاص می‌دهند و یک سوم بازار کل بازار را تشکیل می‌دهند پیش‌بینی می‌شود، تا پایان سال از صنایع پیشرو خواهند بود و تولید و فروش‌هایی که به صورت ماهانه از این سه صنعت منتشر می‌شود و صورت‌های مالی سه ماهه که در حال انتشار است نشان می‌دهد جهت سودآوری این شرکت‌ها زیاد است.

حدادی گفت: اگر برجام هم به نتیجه برسد، صادرات محصولات این صنایع تسهیل می‌شود. تنها نکته منفی در معاملات صنایع پتروشیمی، معدنی و فلزی احتمال ایجاد بندهایی که در بودجه سال بعد ایجاد شوند که بر روی نرخ خوراک پتروشیمی، عوارض صادرات فلزات و معدنی‌ها تاثیرگذار باشد.

آخرین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    به نقل از بورس نیوز امروز در مجمع شستا گفته شد تا یک ماه دیگر تایید حسابرس جهت افزایش سرمایه کم سابقه 1173 درصدی روی کدال قرار خواهد گرفت

  • ناشناس

    فعلا فقط فلزات اساسی

  • ناشناس

    نه به فروش مفت..دیگه چقد باید ضرر کنید ..که میفروشید…بورس تا وقتی نفروختید . امیدوار به سودید …وقتی فروختید تمامه..در سهمهای که زیان دیده هستید ثابت بمانید و میانگین کم کنید

  • ناشناس

    صف فروش نروید ببینیم چی میشه

  • ناشناس

    با توجه به رشد قیمت های جهانی سهام بنیادین رشد خوبی خواهند داشت، باید زمینه صادرات هر چه بیشتر آنها فراهم شود تا رشد آنها بهتر هم شود.
    همچنین اگر هزینه های سوخت و انرژی صنایع در بودجه سال آینده زیاد بالا نرود می تواند کمک زیادی به سوددهی بهتر شرکت ها کند.
    کاهش سود بین بانکی یا جلوگیری از افزایش آن، کمک حال سوددهی بهتر شرکت ها خواهد بود.
    هر چند عرضه های اولیه باعث حیات و پویایی بورس است و باعث می شود که حجم زیاد نقدینگی وارد سهام خاصی نشود و حباب آنها بالا نرود و ارزش کاذب به خود نگیرند ولی عرضه اولیه باید متناسب با حجم نقدینگی موجود در بورس صورت بگیرد.
    کاهش تورم و تثبیت نرخ ارز هم که توسط دولت و وزیر اقتصاد دنبال می شود در درازمدت به نفع بورس است، چون از یک طرف قدرت خرید مردم را بالا می برد و فروش تولیدات داخلی افزایش می یابد و از طرفی هزینه های شرکت ها (کارهای عمرانی، حقوق پرسنل و بدهی شرکت و …) کمتر می شود، همچنین سفره اقتصادی سرمایه داران هم بزرگ تر خواهد شد و بهتر می توانند در بورس سرمایه گذاری کنند.
    و …
    اگر موارد بالا رعایت شود و زمینه هایی که باعث رشد اقتصادی کشور می شود بیشتر فراهم شود، حاشیه سوددهی شرکت ها بالا می رود و با دید سهام داری واقعی (سهام داری با دید حداقل یک سال به بالا) در بین سرمایه گذاران بورس به رشد خوبی خواهد رسید.
    با تشکر.

  • ناشناس

    همش دروغه هیچ کدوم ازسهماخوب نمیشه شپناپالایشی اسال ونیمه خریدمش ۷۰درصدتوضرره به دادمامردم بدبخت وبیچاره برسین

  • ناشناس

    اونا که این چند روزه فروختن به هر قیمتی رکب خوردید..از قصد دولت فتیله رو کشید پایین وخود حقوقیها و شرکتها تو ۲۰% پایین خریدن..شک نکنید ابان ماه ..نخواهید تونست تو این قیمتها بخرید…وقتی صف فروش میشه هول بودن بفروشن…خدا کنه اونا که مثل یو یو همش تو سهمها ی مختلف ولو هسن دیگه بر نگردن…سهامداری کردن صبر زیاد میخواد.نه ثف نشینی به هر قیمتی.

  • ناشناس

    فردا مثبت قوی..گزارشات شرکتها از هفته بعد یه جون تازه به بورس..مخصوصا شرکتهای کوچک …شاخص هم وزن…صبور باشید وسهمهای پر ضرر خود را میانگین کم کنیید…بورس محکوم به صعود است…اونم تا پایان سال…اتفاقعا دولت ومسولین اصلا این چند هفته سکوت کرد که وقتی ولش کرد بره ..و بعضیا نگن چدا چرا…بورس حرکتش شروع شد…فروشندگی در این قبمتها یعنی اتیش زدن سرمایتون…خود دانید

  • windscribe

    یکی به این تجارت نیوز حالی کنه که سهامداران با 80 درصد ضرر سهامشو نمیفروشن اینقدر اخبار منفی نده زشته

  • ناشناس

    با هر خرید و فروشی ، کارمزد به کارگزاری ها ( بخونید دولت ) پرداخت میشه . جو بازار عمدا طوری شده که یه سهم رو دو روز مثبت و دو روز منفی می کنن و در ده ها کانال برای نوسان گیری تبلیغ میشه . مردم هم که از مار نیش خورده اند از ریسمان سیاه و سفید هم میترسن ، با مثبت شدن میفروشن و با منفی شدن میخرن . این هم باعث میشه توی این بی رونقی بورس باز هم معامله انجام بشه و دولت از دو طرف ( انجام معامله و دریافت کارمزد و نوسان گیری از مردم بی تجربه ) سود کنه .