کد مطلب: ۱۳۲۷۰۱

احیای واحدهای تولیدی راکد با تدبیر دولت یازدهم

احیای واحدهای تولیدی راکد با تدبیر دولت یازدهم

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در چهار سال گذشته زنجیره تولید فولاد کشور به ۱.۵ برابر شد، تدبیر دولت تدبیر و امید را سبب فعال‌سازی مجدد و احیای واحدهای تولیدی راکد کشور دانست.

مهندس محمدرضا نعمت‌زاده که برای بازدید از مجتمع فولاد غرب آسیا به قم سفر کرده بود، در سخنان کوتاهی در جشن دستیابی این مجتمع تولیدی به تولید ۳۰ هزار تنی، اظهار کرد: ظرفیت واقعی این واحد تولیدی ۵۰۰ هزار تن است که باید با تلاش و برنامه‌ریزی به این میزان از ظرفیت برسد تا نیاز کشور در این حوزه تامین شود.

وی یکی از وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت را ارایه راهکار برای حل مسایل حوزه تولید عنوان کرد و افزود: برای حل مشکل مجتمع فولاد غرب آسیا نیز نشست‌های مختلفی به خصوص با بانک سپه در تهران برگزار کردیم که خوشبخانه با تدبیر، تعامل بین دست‌اندرکاران و توکل به خدا این موضوع حل شد که این یک نمونه از صدها واحدی بود که توانستیم به چرخه تولید کشور بازگردانیم.

مهندس نعمت‌زاده با اعلام این موضوع که سال گذشته و تا پایان فروردین ماه امسال حدود ۲۵ هزار واحد تولیدی موفق شدند منابع بانکی دریافت کنند، گفت: حدود ۷۵ درصد این منابع مالی در حوزه صنعت و ۱۵ درصد آن برای واحدهای تولیدی در بخش کشاورزی ارایه شد که نزدیک به ده هزار اشتغال جدید و فرصت شغلی برای جویندگان کار در این واحدها به وجود آمد.

وی با اشاره به راکد ماندن هفت طرح فولادی کشور در دولت گذشته، اظهار کرد: منابع این واحدهای فولادی باید از منابع دولتی تامین می‌شد و دولت گذشته نتوانست این کار را انجام دهد ولی دولت یازدهم با تشریک مساعی و واگذاری ۷۵ درصد سهام به بخش خصوصی چند واحد را به چرخه تولید بازگرداند و چند واحد دیگر را به زودی نیز فعال خواهد کرد.

مهندس نعمت‌زاده با اعلام این موضوع که در چهار سال گذشته زنجیره تولید فولاد کشور به ۱.۵ برابر رسید، افزود: هم‌اکنون ظرفیت فولاد به بالای ۳۰ میلیون تن رسیده است که امیدواریم قبل از پایان چشم‌انداز ظرفیت تولید فولاد کشور به حدود ۵۵ میلیون تن که برنامه‌ریزی شده است، نیز برسد. از سوی دیگر آغاز صادرات یکی از کارهای بسیار خوبی بود که در حوزه فولاد شکل گرفت. در ابتدای روی کار آمدن دولت حدود ۱.۱ میلیون تن صادرات انواع فولاد انجام گرفت، اما سال گذشته این رقم به ۴.۸ میلیون تن رسید و چهار برابر شد.

وی تدبیر دولت تدبیر و امید را سبب فعال‌سازی مجدد و احیای واحدهای تولیدی راکد کشور دانست و گفت: برای احیای هر واحد، فرمول خاص آن واحد را ارایه دادیم و طرح‌های جدیدی نیز در زمینه تولید ورق‌های پیشرفته برای صنایع مختلف در دست اقدام داریم. همچنین برای توسعه تولید و صادرات لوازم خانگی برنامه گسترده‌ای خواهیم داشت.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.