کد مطلب: ۱۷۱۰۱۳

افزایش تولید نفت و گاز آمریکا تا سال ۲۰۲۵ میلادی

افزایش تولید نفت و گاز آمریکا تا سال ۲۰۲۵ میلادی

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تولید نفت و گاز شیل آمریکا تا سال ۲۰۲۵ میلادی، با افزایش چشم‌گیری روبرو شده و به ۳۰ میلیون بشکه در روز برسد.

آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد: تولید نفت و گاز آمریکا تا سال ۲۰۲۵ میلادی، به ۳۰ میلیون بشکه در روز خواهد رسید و این کشور را به بازیگر اصلی بازار انرژی، تبدیل می‌کند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، به نقل از سی‌ان‌ان‌مانی، آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تولید نفت و گاز شیل آمریکا تا سال ۲۰۲۵ میلادی، با افزایش چشم‌گیری روبرو شود و ایالات متحده را به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده ال‌ان‌جی در جهان تبدیل کند.

همچنین برآورد می‌شود تا سال ۲۰۲۵ میلادی، صادرات نفت آمریکا به بازارهای خارجی بیشتر از واردات این کشور باشد؛ آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش خود موسوم به «چشم‌انداز انرژی جهان» اعلام کرد: تا سال ۲۰۲۵ میلادی آمریکا، از یک کشور واردکننده انرژی به یک بازیگر اصلی در بازارهای جهانی با قابلیت تولید روزانه ۳۰ میلیون بشکه نفت و گاز تبدیل خواهد شد.

در سال ۲۰۱۱ میلادی، آمریکا با تولید روزانه ۲۴ میلیون بشکه نفت و گاز از روسیه پیش افتاد و عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت و گاز جهان را از آن خود کرد؛ اما افزایش احتمالی در ظرفیت تولید آمریکا، این کشور را وارد قلمرو جدیدی از انرژی می‌کند که علت اصلی این انقلاب به «شیل» برمی‌گردد.

آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد: توانایی قابل توجه آمریکا برای استفاده از منابع جدید با شیوه‌ای مقرون به‌صرفه، تولید نفت و گاز این کشور را ۵۰ درصد بیش از سایر کشورها که در این راستا به مدیریت هزینه‌ها روی آورده‌اند، افزایش داده است.

این نهاد بین‌المللی برآورد کرد: تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا تا سال ۲۰۲۵ میلادی تولید خود را ۸ میلیون بشکه در روز افزایش خواهند داد که این رقم، یعنی بیشترین رشد تولید نفت از سوی یک کشور در تاریخ بازارهای نفتی جهان است و تولید نفت عربستان، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت اوپک را هم به چالش خواهد کشید.

افزایش تولید نفت و گاز آمریکا تا سال ۲۰۲۵ میلادی معادل ۸۰ درصد از افزایش در عرضه جهانی انرژی خواهد بود.

بر همین اساس، تولیدکنندگان نفت شیل آمریکا مجبور به تحمل سقوط قیمت نفت هستند؛ کاهش قیمتی که عرضه انرژی را برای بسیاری از تولیدکنندگان بی‌منفعت کرد و ده‌ها هزار شغل در بخش انرژی نابود شدند.

اما کاهش سقوط نفت منجر به این شد که تولیدکنندگان نفت شیل به موج جدیدی از فناوری که بهره‌بری و بازدهی را افزایش می‌دهد، روی بیاورند.

منبع: مهر

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.