موضوعات داغ: # افزایش قیمت مسکن # مذاکرات # مذاکرات ایران و آمریکا # افزایش معاملات مسکن # صنایع بورس # ترامپ # افت شاخص بورس # وزیر اقتصاد
پیشنهاد سردبیر : فوری | مذاکرات ایران و آمریکا / دور چهارم به پایان رسید + جزییات

افزایش سقف تسهیلات اوراق خرید مسکن به ۹۰ میلیون تومان

افزایش سقف تسهیلات اوراق خرید مسکن به ۹۰ میلیون تومان
امکان جدیدی فراهم شده است که در آن به متقاضیان اوراق ۱۰ میلیون تومان نیز بدون سپرده پرداخت خواهد شد.

عضو هیات‌‌مدیره بانک مسکن از افزایش سقف تسهیلات اوراق خرید مسکن خبر داد و گفت: امکان جدیدی فراهم شده است که از هفته آینده دستورالعمل آن اعلام خواهد شد و در آن به متقاضیان اوراق ۱۰ میلیون تومان نیز بدون سپرده پرداخت خواهد شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، ابوالقاسم رحیمی انارکی، عضو هیات‌مدیره بانک مسکن، با بیان این مطلب گفت: در حوزه سپرده ممتاز و اوراق حق تقدم یک امکان جدید برای بانک مسکن فراهم شده است که دستورالعمل آن آماده شده و تا آخر هفته به شعب ابلاغ خواهد شد.

او با اشاره به اینکه متقاضیان می‌توانند از هفته آینده به شعب مراجعه کنند، گفت: اگر متقاضیان به صورت انفرادی بخواهند از اوراق مسکن استفاده کنند، معادل ١٠ میلیون تومان نیز بدون سپرده پرداخت خواهد شد،

وی ادامه داد: با این حساب سقف اوراق در تهران که ٦٠ میلیون تومان است، با احتساب پرداخت ٢٠ میلیون تومان جعاله و ١٠ میلیون تومان اخیر به ٩٠ میلیون تومان رسیده و متقاضیان می‌توانند ٩٠ میلیون تومان اوراق خرید مسکن دریافت کنند.

 

منبع: شرق

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی