موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها

افزایش نرخ انواع حمل‌ونقل تا پایان فروردین ممنوع شد

راه‌آهن+تجارت نیوز

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از ابلاغیه این سازمان به تمام شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی، هوایی و جاده‌ای مبنی بر ممنوعیت افزایش قیمت نرخ انواع بلیت خبر داد.

شهرام میرآخورلو معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: این سازمان در ابلاغیه‌ای به تمام شرکت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای، ریلی و هوایی هشدار داد هرگونه افزایش قیمت نرخ حمل‌ونقل ممنوع است و با شرکت‌های متخلف برخورد می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، این مقام مسئول در سازمان حمایت افزود: با توجه به ابلاغ مصوبات کارگروه تنظیم بازار در ۴ دیماه امسال، افزایش قیمت نرخ خدمات حمل‌ونقل حداقل تا پایان فروردین‌ماه سال ۱۳۹۷ ممنوع و مقرر شده نسبت به اعمال قانون در مورد متخلفان اقدام شود.

وی تصریح کرد: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه شکایت‌های خود را با تلفن و سامانه ۱۲۴ اعلام و خدمتگزاران خود را برای انجام بهنگام وظایف و مسئولیت‌های محول یاری کنند.

 

منبع: وزارت صنعت

نظرات