موضوعات داغ: # آمریکا # پیش بینی بازارها # قیمت دلار # بورس کالای ایران # قیمت سکه # بازار سهام # بانک مرکزی # چین

ایستادگی تیم اقتصادی دولت مقابل سوءاستفاده شیادان از بازار ارز و کالا

ایستادگی تیم اقتصادی دولت مقابل سوءاستفاده شیادان از بازار ارز و کالا
نایب‌رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به نقش موثر تیم اقتصادی دولت، تأکید کرد که با اقدامات هماهنگ وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، فرصت سودجویی و اخلالگری به شیادان اقتصادی داده نشد و با مقابله با جوسازی و شایعه‌پراکنی، روند عمومی بازار ارز و کالا حفظ شد.

به گزارش تجارت نیوز، سالاری، نماینده مجلس با اشاره به عملکرد تیم اقتصادی دولت در جنگ 12 روزه، اظهار داشت: عملکرد حاکمیت و تیم اقتصادی دولت در دوره جنگ تحمیلی اخیر یک رویکرد شجاعانه و خردمندانه بود که توانستند با تدبیر و هوشمندانه‌ از خود ارائه دهد و جلوی هیجانات، نوسانات و تلاطمات بازار را بگیرند.

وی افزود: تیم اقتصادی دولت، از جمله وزیر اقتصاد و بانک مرکزی اجازه ندادند که شیادان اقتصادی با جوسازی، شایعه‌پراکنی، صورت‌سازی و صحنه‌سازی، اخلالی در روند عمومی بازار کالا و ارز ایجاد کنند؛ هماهنگی تیم اقتصادی دولت در ایجاد تعادل، کنترل و مهار بازار ارز نقش مؤثری داشت.

نایب‌رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ادامه داد: البته باید توجه داشت که برای ایجاد تعادل و توازن در بازار و فضای عمومی کسب‌وکار در بخش‌های مختلف، صرفاً وزارت اقتصاد پاسخگو نیست و سایر وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها نیز مسئولیت‌هایی دارند و باید هم‌سو و هم‌راستا با وزارت اقتصاد حرکت کنند.

امیدوارم این وحدت، وفاق، همدلی و همبستگی جمعی و عمومی در کشور پررنگ‌تر شود.

وی بیان کرد: باید فرصت داد که طرح ها، نقشه و برنامه اقتصادی وزیر جدید به‌تدریج اجرایی و عملیاتی شود تا شاهد نتایج نیکو، ثمربخش و سودمند در ریل‌گذاری اقتصادی وی باشیم.

این نماینده مجلس همچنین به اقدامات وزیر اقتصاد در بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: در خصوص بورس هم تا آنجایی که بنده اطلاع دارم، باید به وی فرصت داد تا رویکرد و راهبرد منسجم خود را در آن حوزه نیز پیاده کنند؛ اگر این فرصت داده شود، می‌توان امیدوار بود که در وضعیت بورس هم شاهد تعادل و توازن باشیم.

سالاری تصریح کرد: در فرصت کوتاهی که وی عهده‌دار مسئولیت شده‌است، نمی‌توان انتظار معجزه داشت؛ اما در یک فرصت و موقعیت مناسب‌تر، وی بتواند در بازار سرمایه هم توفیقات خوبی داشته باشد.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی