به گزاش تجارتنیوز، معاون برق و انرژی وزارت نیرو، مدیرعامل شرکت توانیر و مدیر عامل شرکت مدیریت شبکه و مدیران ستاد راهبری اوج مصرف، با مدیرانعامل شرکتهای برق منطقهای و توزیع سراسر کشور جلسهای درباره وضعیت خاموشی در روزهای پایانی مرداد و تعطیلات برگزار کردند.
بنا بر پیگیریهای تجارتنیوز از این شرکت، محمدحسن متولیزاده مدیر عامل توانیر در این جلسه گفته بود: هفته آینده در تولید برق نیروگاههای برقآبی محدودیت داریم و از طرفی به دلیل بالا بودن تقاضا، همچنان به برنامههای مدیریت بار نیاز داریم و این برنامهها باید با نظارت بیشتری انجام شوند.
متولیزاده همچنین افزوده بود: با توجه به ایام سوگواری محرم، باید تلاش شود که برق خانگی در این مدت تامین شود و ایمنی در تامین برق تکیهها، هیاتها و مسجدها نیز ضرورت دارد و مراسم سوگواری باید با توجه کامل به رعایت موارد ایمنی در حوزه برق برگزار شود.
این در حالی است که برق بسیاری از بیمارستانها در روزهای بحرانی پیک پنجم کرونا قطع میشود و از طرف دیگر، عباد، عضو اتاق بازرگانی تهران قبلا به ایسنا گفته بود: یکی از عوامل کلیدی تولید اکسیژن، برق است که متاسفانه در ماههای اخیر مدام با قطعی مواجه بوده است.
به جز این به گزارش ایسنا قبلا هم، علی بابایی کارنامی، نماینده منتخب شهرستان ساری در مجلس گفت: قطع برق در مازندران عامل قتلعام مردم شده است.
به جز این کاربران شبکههای مجازی و مخاطبان تجارتنیوز هم گزارشهایی از قطع شدن برق در بیمارستانها و مشکلاتی که برای آنان به وجود آمده است به این رسانه انتقال دادهاند.
مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق در ایام تعطیلات کرونا و محرم، از دستگاههای اجرایی، ادارات و بانکها خواست از خاموش بودن وسایل برقی، سرمایشی و غیر ضروری در این چند روز تعطیل مطمئن شوند تا در پایان تعطیلات به جز کم شدن آمار بیماران کرونایی مشکلات برق کشور هم کاهش پیدا کند.
برای مطالعه بیشتر درباره وضعیت برق و خاموشیهای ایام تعطیلات، گزارش «وضعیت خاموشیها در تعطیلی ۶ روزه» را هم مطالعه کنید.
کشور ما روز های آفتابی زیاد دارد باید به مردم پنل خورشیدی بدهند
چطور برای صادرات برق داریم ولی برای مصرف داخلی باقطعی برق مواجهیم اینها عمدا برای گشتن بیماران اینکارو میکنند
خدا لعنت کنه شما رو که برق رو قطع میکنید شاید بیماری کرونایی درخانه باشد و از اکسیژن استفاده کند. شما باعث مرگ مردم هستید.
موضوع مسئولیت وزارت نیرو در پیش بینی افزایش مصرف برق و احداث بموقع نیروگاه های جدید و تعمیرات اساسی نیروگاه های فرسوده قابل چشم پوشی نمی باشد.
ولی در شرایط فعلی که تامین برق پایدار در کشور بزودی قابل تحقق نیست، مدیریت بیمارستان ها باید نسبت به تجهیز بیمارستان به ژنراتور اضطراری و یا تعمیر و آماده بکار بودن ژنراتور موجود خود اقدام نمایند تا جان بیماران با خطر مواجه نشوند.
بهتر است لااقل در این مورد واقع بین باشیم