موضوعات داغ: # ارز دیجیتال # رمز ارز # بیبت کوین # ترامپ # رمز ارز # بوگاتی # آینده بازار طلا # امیر قطر

برگزاری 18 مجمع الکترونیک از طریق دیما در بهمن ماه 1403

برگزاری مجمع سالانه ۵ شرکت مشخص شد e1495270529688 1200x690

18 ناشر مجمع و 4 ناشر کنفرانس پرسش و پاسخ سهامداران خود را به صورت الکترونیک با درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک (دیما) در بهمن ماه امسال برگزار کردند.

به گزارش تجارت نیوز، 18 ناشر مجمع و 4 ناشر کنفرانس پرسش و پاسخ سهامداران خود را به صورت الکترونیک با درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک (دیما) در بهمن ماه امسال برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی سپرده‌گذاری مرکزی، جزییات آمار منتشره شده نشان می‌دهد: در دومین ماه زمستان سال جاری، 18 مجمع و 4 کنفرانس پرسش و پاسخ از سوی ناشران، با استفاده از بستر درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما» برای سهامداران برگزار شده است.

آمار مجامع بهمن ماه 1403

بر اساس این گزارش در آبان ماه امسال، مجمع 18 شرکت «صنایع فولاد آلیاژی یزد‌ (فولای) نوبت دوم، سرمایه گذاری استان قم (وسقم)، البرز دارو‌ (دالبر)، سرمایه گذاری ساختمانی اعتماد گستر‌(ثعمتا)، سرمایه گذاری عدالت استان قزوین (وسقزوین)، کارت اعتباری ایران کیش‌ (رکیش)، گروه مالی کیان‌ (کیانا)، سپیدار سیستم آسیا‌ (سپیدار)، شیشه سازی مینا‌ (ذکمینا)، ایتالران (ذکایتا)، داروسازی سبحان انکولوژی (ذدسانکو)، سرمایه گذاری توسعه گوهران امید (گوهران)، مهندسی نصیر ماشین (خنصیر)، پالایش نفت بندرعباس (شبندر)، صنایع فولاد آلیاژی یزد‌ (فولای)، سیمان مجد خواف (سخواف) نوبت دوم، سرمایه گذاری و خدمات مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری (مدیریت) و آتیه داده پرداز (اپرداز) نوبت دوم» به صورت الکترونیکی توسط سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه انجام شد.

آمار کنفرانس پرسش و پاسخ

در همین حال در این دوره زمانی 4 شرکت «کالسیمین (فاسمین)، سایپا (خساپا)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) و توسعه خدمات دریائی و بندری سینا (حسینا)» نیز از طریق درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، کنفرانس پرسش و پاسخ سهامداران خود را به صورت الکترونیک برگزار کردند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک در یک نگاه

این گزارش می‌افزاید؛ درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی تمامی سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

مزایای سامانه دیما

بر پایه این گزارش، بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی‌گیری الکترونیکی، امکان حضور نهادهای نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفت‌و گو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه «دیما» به شمار می‌رود.

گفتنی است؛ سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک می‌بایست در سامانه سجام ثبت نام و احراز هویت شده باشند تا دسترسی آن ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی