خبر مهم:

کد مطلب: ۴۳۱۰۹۶

بهترین پمپ دیافراگمی چیست؟ / اجزاء پمپ دیافراگمی

بهترین پمپ دیافراگمی چیست؟  / اجزاء پمپ دیافراگمی

پمپ دیافراگمی از پمپ‌های محبوب امروزه دنیا است که در صنعت نقش بسزایی را برای انتقال طیف گسترده‌ای از سیالات ایفا می‌کند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، پمپ‌های دیافراگمی با محرک برقی و بادی از جمله پمپ‌های کاربردی است که با داشتن قابلیت‌های انحصاری مانند: قابلیت مکش سیال تا ۸ متر، کارکرد خشک و مداوم، قابلیت انتقال سیالات خورنده، انتقال سیالات حاوی ذرات جامد معلق تا ۱۵ میلی متر، تولید در متریال های گوناگون، انتقال سیالات ویسکوز، استهلاک پایین، قیمت مناسب، کارکرد ایمن، انتقال سیالات دوفازی، قابلیت حمل وغوطه وری در سیال، بخش جدایی ناپذیر از صنعت امروزه است.

نحوه کارکرد پمپ های دیافراگمی

پمپ دیافراگمی از خانواده پمپ‌های جابه‌جایی مثبت بوده که با حرکت رفت و برگشت پیستون در یک طرف محفظه، دیافراگم رو به عقب رفته که باعث افت فشار شده و سیال را به درون محفظه مکش کرده و در طرف دیگر دیافراگم به سمت پوسته پمپ حرکت کرده که تراکم ایجاد شده باعث ایجاد فشار و در نتیجه سیالی با فشار بالا به سمت خروجی هدایت می‌شود.

برندهای مطرح پمپ دیافراگمی

از برندهای مطرح پمپ‌سازی دیافراگمی دنیا می‌توان به برندهای ARO (آمریکا)، گراکو هاسکی (آمریکا)، فلویمک (ایتالیا)، یامادا (ژاپن)، آرگال (ایتالیا)، دبم (ایتالیا)، ویلدن (انگلستان)، دپا و لوتز (آلمان)، سند پایپر و آل فلو(آمریکا)، ریورویو (چین)، پومکار، رن و دیا (ترکیه) اشاره کرد.

انواع پمپ‌های دیافراگمی به صورت ذیل است:

پمپ‌های دیافراگمی پلیمری (پلاستیکی): پمپ‌های دیافراگمی پلاستیکی با بدنه کاینار و پلی پروپیلن برای انتقال سیالات خورنده مانند اسید سولفوریک، اسید نیتریک، سود، آب ژاول، هیدروکلریک اسید و … استفاده می‌شوند.

پمپ‌های دیافراگمی فلزی : پمپ دیافراگمی فلزی با بدنه آلومینیوم و استیل برای انتقال انواع حلال ها، سیالات حاوی اسلاری مانند بنزین، الکل، نفت، دوغاب، رنگ، لجن، روغن و … مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پمپ دیافراگمی مخصوص صنایع غذایی : برخی از برندهای مطرح پمپ‌سازی دیافراگمی، پمپ‌های دیافراگمی مخصوص صنایع غذایی و بهداشتی را روانه بازار کرده‌اند که تمامی استانداردهای لازم برای انتقال سیالات غذایی و دارویی مانند شکلات، رب، سس، کرم، انواع روغن های خوراکی، شربت و … را دارا هستند.

مشخصات پمپ‌های دیافراگمی

پمپ‌های دیافراگمی در سایزهای ¼ تا ۳ اینچ به صورت فلنچ، رزوه و یا کلمپ تولید شده است. محدوده دبی در این پمپ‌ها از ۱۰ تا ۱۰۰۰ لیتر در دقیقه بوده و محدوده فشار کاری این پمپ‌ها تا حدود ۸ بار است. البته امروزه با پیشرفت این پمپ‌ها، پمپ‌های دیافراگمی تا فشار ۱۶ بار به اصطلاح پمپ‌های دیافراگمی فشار قوی نیز روانه بازار گردیده است. پمپ‌های دیافراگمی بادی به صورت یک به یک هستند که می‌توان فشار خروجی این پمپ‌ها را با تغییر فشار ورودی کمپرسور کنترل کرد.

زمانی که تهیه هوای فشرده امکان‌پذیر نباشد می‌توان از پمپ‌های دیافراگمی برقی استفاده کرد. در شکل زیر یک نمونه از پمپ‌های دیافراگمی برقی را مشاهده می‌نمایید.

utuogoo

پمپ‌های دیافراگمی فشار قوی نمونه‌ای جدید از پمپ‌های دیافراگمی بوده که با مسدود کردن یک طرف دیافراگم و استفاده به عنوان هوای فشرده نسبت فشار یک به دو داشته و با همان میزان فشار ورودی کمپرسور دو برابر فشار خروجی داشته که در شکل زیر یک نمونه از پمپ‌های دیافراگمی فشار قوی را مشاهده می‌نمایید.

jknmnmmmmm

هایپر صنعت فامکو در قالب سهامی خاص و با سرمایه بخش خصوصی فعالیت خود را در زمینهٔ مشاوره و فروش تجهیزات صنعتی آغاز کرده است. این شرکت در زمینه تامین انواع پمپ، الکتروموتور، هیدرولیک و پنوماتیک، ماشین آلات کشاورزی، تجهیزات ساختمانی، ژنراتور و برق صنعتی، لوله و شیر آلات صنعتی، بلبرینگ و کمپرسور فعالیت گسترده‌ای دارد.

شرکت فامکو بزرگترین تامین‌کننده پمپ‌های دیافراگمی ایران

واحد پمپ‌های صنعتی شرکت فامکو با فعالیت در زمینه تأمین انواع پمپ دیافراگمی در برندها، سایزها و متریال‌های مختلف، با به ‌کارگیری از کادری مجرب در زمینه تامین و مشاوره انتخاب صحیح پمپ‌های دیافراگمی، این پمپ‌ها را با قیمتی مناسب ارائه می‌نماید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.