به گزارش تجارتنیوز، در پایان بورس امروز ۷ تیر ۱۴۰۰ شاخص کل بورس با پنج هزار واحد مثبت در محدوده یک میلیون و ۲۴۳ هزار واحد قرار گرفت و ۰٫۴۲ درصد مثبت را به ثبت رساند. شاخص کل هموزن هم امروز با روندی منفی و ۱۱۶ واحد افت در محدوده ۳۸۲ هزار واحد قرار گرفت.
امروز نمادهای «شستا»، «کچاد» و «وتجارت» با تاثیری مثبت در شاخص کل به کار خود پایان دادند و «فارس» و «شپنا» با روندی منفی در بازار امروز بودند. بیشترین تراکنش امروز برای «ومدیر»، «شستا» و «شپنا» ثبت شد.
آخرین اخبار مرتبط با بازار سهام را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
بورس نهایت اصلاح خود را بپایان رسانده. مطمئن باشید منفی آنچنانی حالاحالاها دیگه پیداش نمیشه. مثبت فعلا دراکثر نمادهای تاثیرگذار موج میزند.صعودشاخص تا۱۵۰۰و۱۶۰۰منطقی و خالی از خطر است ولی چنانچه از ۱۶۰۰و۱۷۰۰ عبور کنه زنگ خطر حباب زده میشودو باز ماجرای گذشته. تاالآن بورس عالی و خوب و منطقی سِیر میکند انشاله همبورسی های عزیز بی ضررباشند.ضمنا این ها که عرض کردم نظرشخصی بنده است.
۱۵۶۹ هم فقط دروغ میگن به مردم
بورس امروز مثل دیروز بود.
البته باید مواظب ورود نقدینگی بالا به طرف بورس و در حال حاضر شاخص سازها بود چون اگر ورود نقدینگی بیشتر از نیاز شرکت ها باشد تنها حباب سهم بالا می رود و تکنیکال ها که از این مسئله به خوبی آگاه هستند شروع به ورود و خروج فست فودی (نوسانگیری) هر چند با سود مختصر می کنند و با تخلیه حباب سهام شاخص پس از مدتی یا دوباره عقبگرد می کند یا رشد خوبی نمی کند.
ورود نقدینگی بالا به بورس نیازمند فراهم آوردن زمینه های قبلی است یعنی مثلا در مورد شاخص سازها ابتدا باید زمینه واردات و صادرات آنها را هموارتر سازیم بعد نقدینگی را به سمت آنها هدایت کنیم تا نمادهای صادرات محور از نقدینگی ورودی جهت گسترش مبادلات مالی و تجاری خود با شرکای خارجی استفاده کنند و ارزش سهامشان رشد ذاتی پیدا کند.
برای رشد سهام خرد باید ابتدا نرخ ارز را تثبیت کنیم و نگذاریم زیاد بالا برود تا تورم مهار شده و قدرت خرید مردم افزایش یابد و فروش شرکت های داخلی بالا برود و ارزش سهامشان رشد کند.
افزایش قیمت دلار و رشد تورم اگرچه با بالا بردن قیمت تمام اجناس، قیمت سهام را هم به صورت مقطعی بالا می برد ولی در درازمدت به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و بالا بردن هزینه های شرکت ها، جلوی سوددهی شرکت های داخلی را می گیرد و ارزش سهام خرد افت می کند و چون سایر بازارها (طلا و دلار و…) نسبت به بورس رشد بیشتری می کنند پول های هوشمند به سمت سایر بازارها می روند و به مرور زمان حجم و ارزش معاملات بورسی کمتر
هم می شود که این به نفع بازار سرمایه نیست.
با تشکر.
بسیار بد ،خدا ببخشه این دولتو که پالایشیو انداخت به ما
ان شاءالله باتدابیر دولت بعدی ضررسهامدار درکوتاه مدت جبران شود واعتماد به بازار سرمایه بدنبال دخالتهای بدون کارشناسی برگردد
یاد ضرب المثل در خواب دیدن پنبه دانه افتادم با انشاله ماشاله کار درست نمیشود