کد مطلب: ۱۸۳۶۵۴

بیشترین تخلفات شب یلدا در حوزه آجیل و خشکبار

بیشترین تخلفات شب یلدا در حوزه آجیل و خشکبار

مدیر بازرسی اصناف استان خراسان رضوی گفت: بیشترین تخلف صورت گرفته در شب یلدا در حوزه آجیل و خشکبار و خرده‌فروشان میوه رخ داده است.

مدیر بازرسی اصناف استان خراسان رضوی گفت: بیشترین تخلف صورت گرفته در شب یلدا در حوزه آجیل و خشکبار و خرده‌فروشان میوه رخ داده است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، سیدجمال کاظمی امروز 9 دی ماه در نشست خبری به منظور ارائه گزارش در اتاق اصناف مشهد، اظهار کرد: در طرح شب یلدا 683 تخلف در حوزه سلامت رسیدگی کردیم که 203 فرم تخلف در این حوزه صادر شده است و این نشان می‌دهد که بازار و حوزه سلامت را رها نخواهیم کرد و تخلفاتش را به صورت ویژه شناسایی خواهیم کرد.

از 134 میلیون تومان جریمه انجام شده در طرح شب یلدا 67 میلیون تومان در حوزه سلامت بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین تخلف در حوزه آجیل وخشکبار و خرده‌فروشان میوه بود، عنوان کرد: حوزه بازرسی عرضه‌کنندگان شیرینی و رستوران‌داران امسال به طرح ما اضافه شده و 59 گشت با کارشناسان اتحادیه‌ها و قاضی سیار تعزیرات در شب یلدا انجام شد البته تمام گشت‌ها با قاضی تعزیرات همراه نبوده است.

کاظمی گفت: در حوزه فنی و خدماتی 191 واحد را رسیدگی و 73 فرم تخلف صادر شده است. رصد میدانی یا رصد بازاری از کارهایی است که امسال به حوزه بازرسی اضافه شده است علاوه بر آن از جمله اقدامات دیگر که امسال اضافه شد این بود که آرایشگاه‌های زنانه و مزون‌ها نیز رصد شد همچنین امسال پک‌های شب یلدا نیز در هتل‌ها و مجتمع‌های تجاری ارائه شد که این پک‌ها قیمت بالایی داشتند اما از نظر کیفیت در سطح پایین قرار می‌گرفتند و البته در حوزه کیف و کفش نیز نظارت‌هایی انجام گرفته است.

وی ادامه داد: در طرح‌های مربوط به شب یلدا 389 شکایت دریافت شد که بیشترین شکایت در حوزه میوه و سبزی و بعد از آن اتحادیه آجیل و خشکبار قرار گرفت که 14 میلیون تومان تخلف آن نیز درج شد.

مدیر بازرسی اصناف استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه باید درج آگهی با پروانه کسب صورت گیرد، تصریح کرد: در حوزه قالیشویان 21 آگهی در قالب پروانه‌های تأسیس متفاوت توسط یک فرد درج می‌شد. فرد مجوز شغلی ارائه داده اما آن مجوز نمی‌تواند ملاک درج آگهی باشد.

این هفته طرح رصد تاسیسات مکانیکی فاقد مجوز که در روزنامه‌ها درج آگهی می‌کنند در دستور کار است. هر هفته 14 صنف رصد می‌شود که به مناطق مراجعه می‌کنند.

این 14 صنف در 14 هفته رصد خواهند شد. مردم می‌توانند با اتحادیه تماس بگیرند و از اصالت فرد، مجوز و نرخ خدمات ارائه شده توسط فرد آگاه شوند.

وی با بیان اینکه در دو نوبت 5500 قرص برنج از سطح عرضه جمع‌آوری شد، عنوان کرد: توزیع قرص برنج از طریق مجوزهای جهادکشاورزی خواهد بود.

واحدهایی که در حوزه سموم و آفات گیاهی کار می‌کنند نباید نسبت به عرضه قرض برنج اقدام کنند. بیشترین گشتی که در ماه گذشته در حوزه سلامت انجام شد در بخش گیاهان دارویی بود. 7700 عرقیات گیاهی غیر مجاز و قرص‌های مخدر کشف شد.

وی افزود: استفاده از گوشت صورت و لب گاو در تولید همبرگر از موضوعات دیگر است که این تولیدات در واحدهای صنفی صورت نمی‌گیرد بلکه در بخش صنعت انجام می‌شود و این تولید از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارد اما به لحاظ کیفی با سطح قیمت‌ها تناسبی ندارد و همچنین نرخ‌های کباب کوبیده 6 و 7 هزار تومانی نیز نتیجه استفاده از مواد اولیه تحت عنوان خرده گوشت است که از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارد اما با کیفیت نرخ‌نامه و نحوه ارائه به مردم، مشکل دارد.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.