موضوعات داغ: # ارزش سهام عدالت # ارزش سهام عدالت امروز # تولید نفت # برجام # حسن روحانی # ورزشگاه آزادی # سلاح # فولکس واگن

تجهیز 3 تقاطع پرتردد مرکز تهران به دوربین‌های ثبت تخلف

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 تهران از تجهیز تقاطع‌های مولوی - وحدت اسلامی، امام خمینی(ره) - کمالی و خیابان حافظ - جمهوری اسلامی به دوربین‌های ثبت تخلف عبور از چراغ قرمز خبر داد.

سجاد زارع‌صفت در گفتگو با خبرنگار تجارت‌نیوز، با بیان این که از چندی پیش این دوربین‌ها با هماهنگی پلیس راهنمایی و رانندگی نصب و به‌کارگیری شده‌اند، گفت: اقدام مذکور به منظور رعایت قوانین رانندگی و ایجاد انضباط ترافیکی صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: دوربین‌های یاد شده تخلف رانندگانی که روی خط ایست قبل از گذرگاه عابر پیاده توقف می‌کنند را ثبت خواهند کرد.

وی همچنین به نصب چراغ چشمک‌زن در تقاطع فخر رازی – وحید نظری به علت بروز چندین مورد تصادف منجر به جرح و خسارت در این معبر نیز اشاره کرد و اظهار داشت: مقابل ایستگاه 118 آتش‌نشانی واقع در جنوب تقاطع جمال‌زاده – چنگیزی نیز چراغ قرمز چشمک‌زن نصب شد تا ایمنی حرکت خودروهای آتش‌نشانی تأمین شود.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی