به گزارش تجارتنیوز، در دومین روز از هفته سوم آبان ماه بورس پس از پشت سر گذاشتن چهار روز سبز، روند متعادلی را طی میکند. روندی که کارشناسان امیدوار به ادامهدار بودن آن طی روزهای آتی هستند. شاخص کل در نیمه نخست معاملات با بیش از ۰٫۱۰ درصد رشد در کانال یک میلیون و ۴۴۲ هزار واحدی قرار گرفته است.
بازار امروز در حالی متعادل کار خود را آغاز کرد که عصر روز گذشته به دستور وزیر اقتصاد و دارایی انتشار اوراق دولتی که قرار بود از صبح امروز در بورس آغاز شود لغو شد. برخی از کارشناسان این موضوع را تصمیم دستوری دیگری از سمت خاندوزی برای مثبت نگه داشتن بازار پیش از حضور سهشنبه در صحن مجلس میدانند.
لغو عرضه اوراق دولتی به نفع بورس نیست
مصطفی مجد، کارشناس بازار سهام در این خصوص عنوان کرد: تحت تاثیر خبر لغو انتشار اوراق توسط دولت که وزیر اقتصاد خبر داد، عرضه مورد انتظار فعالان بازار رخ نداد.
وی ادامه داد: در این مقطع به واسطه مسائل تکنیکالی و رشد تقریبا ۱۵ الی ۲۰ درصدی که در نمادهای کوچکتر رخ داده بود، چشم بازار به خودرو و خساپا است. اگر این صف ادامه داشته باشد میتوان انتظار داشت که این هفته لیدر بازار خودرو باشد.
مجد افزود: همچنان با توجه به نرخ رشد سود بین بانکی باید گفت که انتظار تغییر کامل روند به سمت صعودی دور از ذهن است. این وضعیت تا نرخ بهره بین بانکی روند نزولی به خود بگیرد، ادامه خواهد داشت.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: دولت با لغو عرضه اوراق دولتی مسائل اقتصاد کلان را به تعویق میاندازد. همه ما میدانیم که دولت برای جبران کسری بودجه نیاز دارد تا پایان سال اوراق بفروشد. اگر این کار را نکند یا باید قیمت نفت بالای ۱۲۰ دلار باشد که میدانیم نیست و یا باید پول چاپ کند که به تورم منجر می شود. بنابراین حمایت حال حاضر دولت چشمپوشی از نیاز مبرم بودجهای است.
مجد ادامه داد: در کل لغو عرضه اوراق در کوتاهمدت هم به نفع بازار نیست، این تعویق نهایتا دو یا سه ماه خواهد بود و مثل شهریور ماه در سه ماه پایانی سال، با فروش پرشتاب اوراق و رشد منفی بازار مواجه خواهیم بود.
وی خاطرنشان کرد: منطقی این است که دولت تا پایان سال به صورت ماهانه اوراق خود را بفروشد اما مقدار اوراق زیاد نباشد. در این صورت بازار روند ملایم صعودی را حفظ میکند و بهترین مساله برای بازار فعلا همین است.
مجد تصریح کرد: صفهای خرید بزرگ روی برخی نمادهای خاص به دور از منطق است و صفهای بزرگ فروش در آینده را منجر میشود. این موضوع فضا را از حالت تحلیلی به سمت رفتاری و هیجانی پیش میبرد که مناسب نیست.
آخرین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
امکان نداره دولت ازفروش اوراق دست برنداره اگرچنین کند برای مدت کوتاهی اگرشده تمام داریهای دولت رافروخته بنزین راگران کرده تابگن به آمریکا که برجام بی اثر بوده
جناب خاندوزی سلطان ایده های مالیات ستانی و استاد بزرگ ستاندن از مردم به روشهای متنوع است …کاش سلطان سود رسانی و ایجاد رفاه هم داشتیم!
اینا فقط در افکار و رفتارهای منفی نخبه اند و لاغیر! جالبه ادعا و اعتماد به نفسشون هم خیلی زیاده!!
کم کم تا تله دون میریزند وقتی همه ی پرنده جمع شدند نخ تله را می کشند و همه را شکار میکنن درست مثل همین بورس مطمئن باشید هنوز این با زی تا چند روزی ادامه دارد
تا دیروز میگفتین دولت اوراق عرضه کرده باعث شده بازار بورس افت کنه؛ امروز میگین نباید عرضه اوراق رو لغو می کرد چون باید کسری بودجه رو جبران کنه؛ تجارت نیوز بالاخره دولت چی کار کنه تا شما راضی بشین؟
به این میگن کارشناس دمت گرم درست میگی
کاش همیشه بازار دستوری مثبت باشه
افزایش بهره بانکی با توجه به سوددهی بالای شرکت ها و افزایش سرمایه چندین برابری آنها صورت می گیرد و به نظر نمی رسد کار خلاف قانونی باشد.
همچنین فروش اوراق در تمام دولت ها و در تمام دنیا مرسوم است و همان طور که کارشناس محترم گفته اند، دولت بالاخره مجبور است طبق قانون اوراق بفروشد، به نظر می رسد اگر فروش اوراق تدریجی باشد به نفع کلیت بازار باشد چون در غیر این صورت باید عرضه اوراق به یکباره صورت بگیرد که این امر ممکن است باعث افت یکباره ارزش سهام شود.
برادران سهام دار، سهام باید بر مبنای عملکرد شرکت ها تا پایان سال به رشد معقول و منطقی ای برسد هر چند این رشد آهسته باشد ولی چون چنین رشدی بنیادین است بهتر است و ارزندگی و نقدشوندگی بالایی دارد.
البته با توجه به ۵۰ میلیونی شدن جامعه سهام داری کشور، فرهنگ سهام داری (سهام داری با دید حداقل شش ماه به بالا) و کنار گذاشتن نوسانگیری (دید فست فودی) هم می تواند کمک شایانی در رشد بهتر ارزش سهام داشته باشد.
چرت نگو ۵۰ میلیون پنج میلیون هم نماندند همه بیضرر خارج درحال خارج شدن هستند کدام شرکت سود عملکرد واقعیش را گزارش میکنه اصلا مگر سهامدار خرد جزء جایی درکشور حساب میشه که بنیادین شود مگر شرکت ها تا دزدی مانده تا رانت مانده سود ده هستند تمام اینها بخاطر گرانی دلار ارزش پیدا کردند نه ریال حالا چطور دلار را ارزان بکنند چون ارزش شرکت ها از یک سوم هم کمتر میشه طرف یک وسیله زمان طاغوت برای شرکتش خریده حالا ان شده میلیاردها تومان ارزشش پس این دلار است که ارزش دارد نه ریال شرکت دار سهامش براساس ان قیمت گذاری کرده هی بگید مرگ بر امریکا
رئیسی آبادش کردی خخخ
هرکاری به هر شکلی انجام بشه این سایت مخه مخه مخالفه
حقوقی خساپا، حواست نبود از ذوق ناموست رو فروختی
???