به گزارش تجارتنیوز، شاخص کل بورس در اولین هفته دی ماه وضعیت چندان مطلوبی را پشت سر نگذاشت. شاخص کل بورس در هفته گذشته روی عدد یک میلیون و 689 هزار واحدی بود و این هفته به رقم یک میلیون و 611 هزار واحدی رسید و افت 4.6 درصدی را در کارنامه خود ثبت کرد.
در سوی دیگر بازار شاخص هموزن نیز روند کاهشی به خود گرفت و با نزول 2.59 درصدی در سطح 512 هزار و 491 واحدی ایستاد. همچنین شاخص فرابورس نیز افت 2.5 درصدی را ثبت کرد و تراز 20 هزار و 980 واحدی ایستاد و به طور کلی این هفته تمامی شاخصهای بازار نزولی بودند.
چقدر پول از بورس خارج شد؟
در تمامی روزهای این هفته خروج نقدینگی از بازار داشتیم. بر همین اساس روز شنبه ۷۴۹ میلیارد تومان، روز یکشنبه ۳۷۰ میلیارد تومان، روز دوشنبه ۳۷۷ میلیارد تومان، روز سهشنبه ۱۲۹ میلیارد تومان و در نهایت روز چهارشنبه هزار ۳۶۶ میلیارد تومان پول از بازار خارج شد.
ارزش معاملات بازار
با توجه به خروج نقدینگی سنگین در این هفته ارزش معاملات وضعیت خوبی داشت. بر همین اساس ارزش معاملات روز شنبه ۹ هزار و ۷۸۲ میلیارد تومان، روز یکشنبه ۸ هزار و ۱۴۵ میلیارد تومان، روز دوشنبه ۹ هزار و ۴۰۶ تومان، روز سهشنبه ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و در نهایت روز چهارشنبه ارزش معاملات به ۸ هزار و ۵۴۸ میلیارد تومان رسید.
در این هفته خبر لغو عرضه خودرو در بورس و دخالتهای شورای رقابت باعث شد که بورس وضعیت بدی را پشت سر بگذارد.
شورای رقابت به دنبال قیمتگذاری دستوری در بورس کالاست و با توجه به قوانین بازار سرمایه امکان قیمتگذاری دستوری در بورس وجود ندارد.
در حال حاضر عرضه خودرو در بورس کالا باعث شده که این محصول به تعادل قیمتی برسد. یعنی هر خودرو در بورس کالا ۲۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان ارزانتر از بازار آزاد است و این ارزانی به نفع متقاضیان خرید و کارخانجات است.
رانت خواران مثل بختک روی بازار سرمایه افتاده اند و تیشه به ریشه بورس و صنایع ملی می زنند.
واقعا جای تاسف داره چرا دولت کاری نمی کنه کارعمده اش این که دلار بیاره پایین
برای جیب مردم نقشه نکشید مردم به خاک سیاه نشستن… مگه از بورس چیزی باقی مانده؟ ؟
خواهشا سیکنال منفی ندین به بازار
شاخص کل روی ناحیه حمایتی۱۶۰۰هزارواحدی هستش واگه شماها اجازه بدین انشاالله شنبه صعودیه…
فکر میکنم بازآ خوب میشه
ارزش سهم های بازار سهام در یک رنج نیست و هر صنعتی را جدا از دیگر صنایع قیمت گذاری می کنند و سود شرکتها درآمد نظر قرار نمی دهند، برای مثال قیمت بالبر با ۹ ریال سود بسیار بیشتر از سهم پالایشگاهی با ۱۰۰۰ ریال سود است و لذا بورس حاکمیتی رانتی دارد، تا روند بورس اصلاح نشود ماندن در بورس به صرفه نیست.
دولت کشورما در تدارک ایجاد رمز ارز ریالی در ۱۸ بهمن ماه است، ناگفته نماند که در صورت ایجاد رمز ارز کشورمان سالانه بهمراه ارزش ریالی حداقل با درصد تورم افت خواهد کرد.
دولت کشورما در تدارک ایجاد رمز ارز ریالی در ۱۸ بهمن ماه است، ناگفته نماند که در صورت ایجاد رمز ارز کشورمان سالانه بهمراه ارزش ریالی حداقل ۴۰ درصد افت خواهد کرد.