به گزارش تجارتنیوز، رستم قاسمی پیش از ظهر امروز در حاشیه دیدار رئیس جمهور با مردم طبس در پاسخ به دغدغه و درخواست مردم برای ساخت و تأمین مسکن، گفت: تمام افراد که مسکن اولی هستند و بند (ج) آنان قرمز نشده، نسبت به ثبتنام در سامانه اقدام ملی مسکن اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در شهر طبس دو قطعه جدید برای الحاق به شهر تعیین و به دنبال الحاق قطعات دیگری هم هستیم، بیان داشت: برخی مردم اذعان دارند که برخی شرکتها در وسط شهر طبس زمینهای خوبی را گرفتند ما این موضوع را پیگیری میکنیم و علت را بررسی خواهیم کرد.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در شهر طبس مشکل زمین نداریم و طرحهای خوبی به شهر الحاق خواهد شد تا به همه مردم زمین برسد و این کار هم سریع انجام خواهد شد.
مردم نگران مسکن نباشند
قاسمی با اشاره به برنامه دولت در حوزه مسکن، تبیین کرد: در حوزه مسکن برنامه ما این است که سالانه یک میلیون مسکن در کشور ساخته شود تا مردم دغدغهای در خصوص تأمین مسکن خود نداشته باشند.
وی همچنین در خصوص تأمین مصالح ساخت و ساز، عنوان کرد: تلاش ما این است که مصالح از جمله سیمان و میلگرد از طریق دلالی نباشد و از طریق خرید مستقیم از کارخانه باشد تا واحدها با کمترین قیمت بهدست مردم برسد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه ساخت برخی واحدها را خود مردم و برخی را بنیاد مسکن بر عهده میگیرد تا کارها به سرعت پیش برود، مطرح کرد: نگاه ما این است که مردم راحت زندگی کنند.
قاسمی به قانون جدید جهش و رونق مسکن اشاره و توضیح داد: با این قانون جدید که توسط مجلس شورای اسلامی مصوب شده به ما اجازه خوبی داده و زمین، وام و کمکهای خوبی به مردم ارائه خواهد شد تا صاحب خانه شوند.
منبع: فارس
آخرین اخبار حوزه مسکن را در صفحه مسکن تجارتنیوز بخوانید.
(عکس تزئینی است.)
یه وام ودیعه مسکن نمیتونید بدید اونوقت نگران مسکن نباشن مردم؟
واقعا
یعنی روزی 2736 باب منزل باید ساخته بشه؟؟؟ پفک. نمکی هم اینجوری نمیشه تولید کرد
چه ربطی داره؟
روز به روز که نمی سازن
در این سطح کلی پیش نیاز وجود داره که باید تأمین بشه
از مجوز ها بگیر تا تأمین و مالی و …
با سلا
م و احترام
ضمن تشکر از اقدامات وتدابیر قابل ستایش دولتمردان،به سامانه مذکور(مسکن ملی) مراجعه کردم ولی ضمنا تایید و قبول موارد اشاره شده و ورود کد ملی و شماره همراه با پیغام”امکان ثبت نام برای شما وجود ندارد”مواجه می شوم.لطفا مساعدت و راهنمایی بفرمائید.سپاس
کو ما تا حالا ۱۷۰ میلیون دادیم ۷ ماه شد میکن ملی پردیس پیمانکار اناران ایلام ولی دریغ از خاکبرداری
نگران چی یاشیم ؟؟؟
من یک خانم سرپرست خانواده ام هیچ مال و درامدی ندارم سریع رد کردند
فعلا مسکن مهر و مسکن ملی رو تحویل بدید تا این مسکن تو وسط بیابون بسازید بندازید به مردم
هاپو کو مار
هاپوکومار
من برای ثبت نام اقدام کردم،بلافاصله زد که شامل شما نمیشه.چرا نمیشه؟من همه ی شرایط رو دارم باحقوق ثابت دولتی.