موضوعات داغ: # مذاکرات # ترامپ # مذاکرات ایران و آمریکا # ایران و آمریکا # قیمت دلار # قیمت خودرو # هوش مصنوعی # بازار سهام
خبر فوری : مذاکره ایران و آمریکا / مذاکرات تمام شد

خرید و فروش بیش از سه میلیارد برگه سهم در فرابورس

 در معاملات روز 23 فروردین‌ماه، بازارهای فرابورس شاهد داد و ستد حدود 8.7 میلیارد برگه دارایی مالی بودند که ارزش این مبادلات بالغ بر 182 هزارمیلیارد تومان بود و در 333 هزار نوبت معاملاتی به ثبت رسید.

به گزارش تجارت نیوز، بازارهای فرابورس در روزی که گذشت شاهد جا به جایی نزدیک به 8.7 میلیارد برگه انواع دارایی مالی بودند.

در معاملات روز 23 فروردین‌ماه، بازارهای فرابورس شاهد داد و ستد حدود 8.7 میلیارد برگه دارایی مالی بودند که ارزش این مبادلات بالغ بر 182 هزارمیلیارد تومان بود و در 333 هزار نوبت معاملاتی به ثبت رسید.

نگاهی به ارزش معاملات به تفکیک ابزار نشان می‌دهد طی روزی که گذشت بیشتر از 3 میلیارد برگه سهم به ارزش بالغ بر یک‌هزار و 350 میلیارد تومان توسط سرمایه‌گذاران خرید و فروش شد.

همچنین امروز 4.6 میلیارد واحد صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله به ارزش 7 هزار و 890 میلیارد تومان توسط سرمایه‌گذاران مورد داد و ستد قرار گرفت.

گفتنی است طی روزی که گذشت 35 میلیون اوراق مالی اسلامی نیز به ارزش 3 هزار و 300 میلیارد تومان دست به دست شدند. در بازار باز بانک مرکزی نیز داد و ستد 1.8 میلیارد ورقه به ارزش 169 هزار میلیارد تومان به ثبت رسید.

در پایان بازار روز جاری آیفکس فرابورس 17 واحد منفی شد و در سطح 24 هزار و 983 واحد قرار گرفت.

شاخص قیمت نیز 3 واحد و شاخص کل هم وزن 203 واحد افت را تجربه کردند.

نمادهای آریا، زاگرس و خاور بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل داشتند، در مقابل کگهر، ساوه، فزر و سامان بیشترین اثر مثبت را بر این متغیر ثبت کردند.

صدرنشینی بازار نیز با بیشترین افزایش قیمت متعلق به نمادهای زفکا، بکابل، بالاس، خنور، شجم، ولتجار و سباقربود. در مقابل نمادهای ثغرب، گلدیرا، فروی، غگلپا، وگستر، دکپسول و معین بیشترین کاهش قیمت‌ها را داشتند.

در پایان بازار امروز نمادهای مهرمام، کانسار، فزر، الکتروماد، نیشکر، خیمن و اخشان در جدول نمادهای پرتراکنش قرار گرفتند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی