موضوعات داغ: # بارش برف # تعطیلی ادارات # تعطیلی مدارس # سرما # آلمان # انتخابات # سایپا # واگذاری خودروسازان

دستور رئیس‌جمهور برای تسریع در روند کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان

رئیس دفتر رئیس جمهور به نمایندگی از سوی رئیس جمهور در تماس تلفنی با علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جریان تازه‌ترین گزارش وضعیت امداد رسانی و رسیدگی به زلزله‌زدگان این استان قرار گرفت و دستورات رئیس‌جمهور را برای تسریع در روند امدادرسانی، ابلاغ کرد.

محمود واعظی در این تماس تلفنی گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی به وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ذیربط دستور داده است تمام امکانات موجود کشور و بخصوص استان‌های همجوار در جهت اقدامات فوری و امدادی برای هموطنان، خدمات درمانی، بهداشتی برای مصدومین و تامین احتیاجات لازم هموطنان آسیب دیده بسیج شوند.

به گزارش تجارت‌نیوز، رئیس دفتر رئیس‌جمهور اظهار داشت: رئیس‌جمهور از ابتدای انتشار اخبار مربوط به زلزله کهگیلویه‌وبویر احمد در تماس‌های تلفنی با وزیر کشور و مسئولان ذیربط، پیگیر موضوع بوده و تاکید کرده است که باید امکانات دولت و سایر نهادهای عموم و تشکل‌های مردمی در مسیر اقدامات درمانی و امدادی هماهنگ شوند.

زمین لرزه‌ای به شدت ۵.۲ ریشتر صبح چهارشنبه استان کهگیلویه‌وبویراحمد حوالی سی‌سخت را تکان داد و علاوه بر خسارات وارده، تعدادی از هموطنان نیز مصدوم شدند.

 

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی