موضوعات داغ: # پزشکیان # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # انرژی تجدید پذیر # انرژی تجدیدپذیر # قیمت سکه # بنزین # انرژی پاک

روزانه 20 میلیون ساعت از عمر تهرانی‌ها در ترافیک تلف می‌شود

ترافیک+تجارت نیوز
محمد درویش، فعال محیط زیست گفت: تعداد خودروها در تهران ۶ برابر ظرفیت خیابان های این شهر است و روزانه ۲۰ میلیون ساعت از عمر تهرانی ها در ترافیک تلف می شود.

این فعال محیط زیست با اشاره به وضعیت بد کیفیت زندگی در تهران، گفت: بر اساس پیمایشی که در سال ۲۰۱۶ انجام شد از بین ۲۳۰ کشور، تهران رتبه ۱۸۸ را از منظر کیفیت زندگی دارد. این امر نشان می‌دهد که وضعیت تهران حتی از «کیگالی» پایتخت رواندا هم بدتر است.

به گزارش تجارت‌نیوز، درویش با بیان اینکه فضای متعلق به انسان در خیابان‌های تهران یک نهم فضای متعلق به ماشین است، گفت: وقوع ۷ هزار نزاع در هر ۱۰۰ هزار نفر در این شهر نشان می‌دهد که پایتخت یکی از شهرهای نزاع خیز در دنیا است.

وی ادامه داد: تمام این موارد در کنار هم حاکی از آن است که اصولا در تهران به موضوع کیفیت زندگی و مبلمان شهری توجه نشده است.

این فعال محیط زیست با تاکید بر انتظارات خود از مدیریت شهری جدید در راستای بهبود کیفیت زندگی در پایتخت، بیان کرد: انتظار من از شهردار تهران این است که با توجه به بضاعت و امکانات موجود، اولویت‌های خود را بر تغییر مبلمان شهری از خودرو محوری به زیست محوری قرار دهد.

وی افزود: به طور حتم برای افزایش کیفیت زندگی شهروندان، کلانشهر تهران باید به سمت گسترش حمل و نقل ریلی بر اساس سیستم TOD حرکت کند.

درویش ایجاد بسترهای مناسب برای دوچرخه سواری و پیاده‌روی ایمن را از دیگر حقوق شهروندان معرفی کرد.

وی گفت: اگر قرار بر این باشد که مشکل ترافیک تهران حل شود و روزانه ۲۰ میلیون ساعت از عمر تهرانی‌ها در ترافیک تلف نشود، با هیبریدی کردن تمام خودروها هم مشکل حل نمی‌شود، چراکه تعداد خودروها در تهران ۶ برابر ظرفیت خیابان‌های این شهر است.

وی راه حل مشکل آلودگی هوای تهران و افزایش کیفیت زندگی شهروندان از حیث محیط زیست را بهبود وضعیت حمل و نقل پاک به ویژه ایجاد زیرساخت‌های دوچرخه سواری دانست.

درویش عنوان کرد: شهری که قرار است بستر ایمن دوچرخه سواری داشته باشد، سیستم حمل و نقل عمومی آن باید پذیرای دوچرخه‌ها باشد به طور مثال، در کشورهای غربی در مترو فضایی برای دوچرخه در نظر گرفته شده است و اتوبوس‌ها هم قابلیت حمل دوچرخه را دارند.

درویش ادامه داد: اما در تهران زمانی که می‌گوییم مردم باید از دوچرخه استفاده کنند، حتی برای ۵ کیلومتر هم فضا فراهم نیست.

وی افزود: متاسفانه، در تهران هیچ پارکینگ ویژه‌ای برای دوچرخه وجود ندارد و از سوی دیگر، در خیابان‌های شمالی به جنوبی این شهر به دلیل شیب زیاد نمی‌توان رکاب زد.
منبع: مهر

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی