موضوعات داغ: # ارزش معاملات بورس # قیمت خودرو # نمایشگاه کتاب # پیش بینی بازارها # ایران خودرو # صنایع بورسی # صنایع بورس # ارزش دلاری بورس

زایمان زنان نباید مانع اشتغال آنان باشد

زایمان زنان نباید مانع اشتغال آنان باشد
نایب‌رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت افزایش مرخصی زنان از 6 به 9 ماه گفت: زایمان و شیردهی زنان نباید مانع از اشتغال آنان باشد.

فاطمه ذوالقدر عصر شنبه در آیین تجلیل از زنان کارگر، جوانان، امید و مشارکت اجتماعی در سالن 17 شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت و توجه ویژه دین اسلام به کار و کوشش، اظهار داشت: روز جهانی کارگر روزی برای توجه به کارگران به عنوان موتور توسعه است که حقوق، مطالبات و خواسته‌های آنان در فرودست جا داشته است.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی اضافه کرد: اقتصاد پیشرفته وابسته به نیروی کار و کارگران بوده و استقلال اقتصادی در گرو ارج نهادن به این سرمایه‌های اجتماعی است.

ذوالقدر گفت: کارگران ستون فقرات توسعه هستند که توجه به ضرورت اشتغال آنان امری واجب است.

وی یادآوری کرد: با وجود این که اقتصاد مقاومتی چند سالی است در کشور کلید خورده اما متاسفانه اتحادیه‌های کارگری و کارفرمایی در این سال‌ها نتوانستند آن‌گونه که متناسب با طبقه کارگر باشد، حقوق کارگران را افزایش دهند.

ذوالقدر افزود: هر سال مقدار دستمزد کارگران افزایش می‌یابد ولی به همان اندازه کالاها گران می‌شود که این عادلانه و منصفانه نیست.

وی با اشاره به نگاه مجلس به ارتقای کیفیت وضعیت کارگران گفت: سعی شد در لوایح و طرح‌های خود در مجلس به این قشر توجه شود.

ذوالقدر از کاهش ساعت کاری کارگران به‌ویژه در محیط‌های آلوده و برای مادران کارگری که فرزندان زیر 6 سال دارند و معلول در خانه نگهداری می‌کنند و افزایش مرخصی زایمان از 6 به 9 ماه به عنوان تلاش‌های نمایندگان مجلس در قالب لوایح و طرح‌های ارائه‌شده برشمرد.

وی افزود: لایحه اصلاح قانون کار نیز در کمیسیون اجتماعی مجلس در مرحله بررسی و اتمام است.

ذوالقدر همچنین از رئیس‌جمهوری برای افزایش سهم به‌کارگیری زنان در پست‌های مدیریتی در دولت تا 30 درصد تقدیر کرد و گفت: رئیس‌جمهوری این قول را به ما دادند و از زنان توانمند در پست‌های مدیریتی استفاده کردند.

 

منبع: صداوسیما

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی