کد مطلب: ۵۹۶۲۰۶

میری:

زعفران به کیلویی ۳۰ میلیون تومان رسید

زعفران به کیلویی ۳۰ میلیون تومان رسید

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: حداقل قیمت هر کیلو زعفران ۱۹ میلیون تومان و حداکثر ۳۰ میلیون تومان و حداقل قیمت هر مثقال زعفران دسته در مغازه برای مصرف کننده را ۱۱۰ هزار تومان، سرگل ۱۴۰ هزار تومان و نگین ۱۷۰ هزار تومان است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، غلامرضا میری، نایب رئیس شورای ملی زعفران از افزایش قیمت زعفران در بازار خبر داد و گفت: در حال حاضر حداقل قیمت هر کیلو زعفران ۱۹ میلیون تومان و حداکثر ۳۰ میلیون تومان است.

وی افزود: قیمت هر کیلو زعفران دسته مربوط به سال گذشته از ۸ میلیون به ۱۹ میلیون تومان، زعفران پوشال از ۹ میلیون و ۵۰۰ تا ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به ۲۳ میلیون تومان و زعفران نگین از ۱۲ تا ۱۷ میلیون تومان به ۳۰ میلیون تومان رسیده است.

میری حداقل قیمت هر مثقال زعفران دسته در مغازه برای مصرف کننده را ۱۱۰ هزار تومان، سرگل ۱۴۰ هزار تومان و نگین ۱۷۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به بسته بندی قیمت کمی متفاوت است چرا که برخی زعفران‌ها در بسته‌بندی‌های معمولی و برخی دیگر در بسته‌بندی‌هایی که حدود ۱۰ هزار تومان هزینه دارد، عرضه می‌شود.

نایب رئیس شورای ملی زعفران ادامه داد: طی هفته‌های اخیر سرعت روند صعودی قیمت زعفران چشمگیر بوده که طی روزهای اخیر با ورود محصول به بازار روند ثابت مانده است.

وی با اشاره به اینکه صادرات زعفران کماکان در حال انجام است، بیان کرد: تا اعلام آمار گمرک نمی‌توان اظهارنظری راجع به روند مثبت یا منفی گرانی بر صادرات داشت، از این رو تا ۱۵ آذر باید منتظر آمار اعلامی ماند.

میری با بیان اینکه صادرات در ۶ ماهه امسال نسبت به سال گذشته ۷ درصد رشد داشته است، گفت: بنابر آمار ۷ ماهه گمرک، صادرات زعفران نسبت به مدت مشابه تغییری نداشته است و به تعبیر دیگر میزان زعفران صادراتی بالانس شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه برداشت زعفران تا پایان آذر کماکان ادامه دارد، بیان کرد: بنابر بررسی‌های صورت گرفته و آمار اعلامی کشاورزان، تولید زعفران نسبت به سال گذشته ناشی از شرایط خشکسالی کاهش داشته است، اما تا پایان فصل برداشت نمی‌توان درصدی را اعلام کرد.

میری درباره آینده بازار طلای سرخ بیان کرد: با توجه به پیش بینی کاهش تولید نمی‌توان انتظار افت قیمت را داشت، همواره برآورد می‌شود که قیمت افزایش یابد یا در همین سطح باقی بماند چرا که با کاهش قیمت زعفران، تولید به دلیل شرایط خشکسالی و کمبود محصول برای تولیدکننده صرفه اقتصادی ندارد.

نایب رئیس شورای ملی زعفران در پایان تصریح کرد: تا پایان فصل برداشت نمی‌توان پیش بینی دقیقی راجع به شرایط بازار داشت، اما آنچه مسلم است تولید این‌ محصول نسبت به سال قبل ناشی از شرایط خشکسالی کاهش می یابد که این امر بی تاثیر در بازار زعفران نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • زعفران اسحاقی

    باسلام.ریاست محترم شورای ملی زعفران چند سال هست که کشاورزان عزیز و زحمتکش بطور رایگان برای صادر کنندگان زحمت میکشیدند(زمین وآب وکودوکارگر جهت کاشت ووبرداشت وهزینهای جانبی )زعفران خشک شده را به قیمت ناچیز ازکشاورزان خریداری میکردین که هزینه زحمات آنها نمیشد وپول قند وچایی ومخرج زندگی را قرض میگرفتند وجلوی خانواده وفامیل شرمنده میشدند وبرای اینکه درامد کافی برای خرید جهاز مشکل دارند ونمیتونند خریداری کنند جواب رد به خواستگار دخترشون میدن خواهشی که از شما بزرگواران دارم اینه که حق کشاورزان را بهشون بدین تا بتونند با آرامش زندگی کنند.امسال خواست خدا بوده که تولید زعفران کاهش داشته باشه تاصادر کنندگان متوجه باشند که اگر کشاورز زعفران تولید نکندشما هم نمیتونید به تعهدات خود نصبت قرارداهای خود به کشورهای دیگر پایبند باشید کشاورزان عزیز عضوی از خانوادهای ما هستند پس بیائیم که بدون هیچ پشتوانه ی بیمه ای دارند زحمت میکشند بیاییم شادی را برای آنها فراهم کنیم این پیا ازطرف برادر کوچکتان سید علیرضا اسحاقی