موضوعات داغ: # ترامپ # پرسپولیس # قیمت سکه # پیش بینی بازارها # قیمت طلا # قیمت دلار # بورس کالای ایران # قیمت مصالح

سقط سالانه 5000 جنین در گلستان

سقط سالانه 5000 جنین در گلستان
معاون دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: برآوردها حاکی از اینست که سالانه 5 هزار جنین در استان سقط می‌شود.

به گزارش تجارت نیوز، محمدرضا هنرور عصر امروز در مراسم افتتاح مرکز نفس در کردکوی اظهار کرد: این هفتمین مرکز تخصصی نفس در استان گلستان است که با هدف ارائه مشاوره و کاهش سقط جنین افتتاح شده است.

وی گفت: مراکز مردمی و حمایتی «نفس» با هدف حمایت از خانواده‌ها و جوانی جمعیت و پیشگیری و انصراف از سقط‌ های عمدی جنین به همت دانشگاه علوم پزشکی و بسیج جامع پزشکی استان گلستان در شهرستان‌های مختلف راه‌اندازی می‌شود.

معاون دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به راه اندازی مراکز تخصصی نفس در دیگر شهرستان‌ها تا پایان سال، از برنامه‌های حمایتی و مشاوره‌ای آن برای کاهش آمار سقط عمدی نیز خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت مشاوره‌های صحیح و تخصصی برای مادران گفت: مرکز نفس استان گلستان امیدوار است که با ارائه مشاوره‌های علمی، اجتماعی و روانی، به کاهش آمار سقط کمک کند و مادران را در تصمیم‌ گیری‌ها به درست راهنمایی کنند.

هنرور همچنین با اشاره به آمارهای موفقیت‌ آمیز مرکز نفس در استان گلستان در پیشگیری از سقط، یادآور شد: در سال 1403، تعداد 370 مشاوره انصراف از سقط انجام شد و 284 تولد اتفاق افتاد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه تخمین زده می‌شود سالانه بیش از 5 هزار سقط انجام می‌شود،گفت: در شش ماهه اول امسال، تعداد 263 مشاوره انصراف از سقط و 139 تولد ثبت شده است. این مراکز که در جهت ارتقاء سلامت مادر و کودک فعالیت می‌کند، حمایت‌های لازم را از خانواده‌ها و مادران خواهد داشت و امیدواریم تا 90 درصد در پیشگیری از سقط موفق باشیم.

وی از خانواده‌ها خواست تا از خدمات این مرکز بهره‌مند شوند و تاکید کرد که مرکز نفس در حال انجام تلاش‌های مستمر برای شناسایی و ارائه مشاوره به عزیزانی است که نیاز به راهنمایی دارند.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی