به گزارش تجارتنیوز، این روزها بورس به دلیل سیاستهای کنترل قیمتی دولت زیر فشار است. میانگین نرخ YTM اسناد خزانه اسلامی به ۲۴ درصد رسیده است. این موضوع خود احتیاط در فعالان بازار را زیاد کرده است. قطعی زودتر از موعد برخی از کارخانجات سیمان نیز بر نگرانی سهامداران برخی از گروهها افزوده است.
مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: با پیگیریهای انجام شده مقرر شد اصلاح قیمت خودرو مجدد در ستاد تنظیم بازار بررسی شود. نتیجه آن اعلام میشود. براساس کشش بازار سرمایه اقدام به عرضه اوراق دولتی میکنیم.
شیخان، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان سیمان: گاز برخی از واحدهای تولید سیمان در شمال و شمال شرق کشور قطع شده است. حالا کارخانههای تولید سیمان مجبور به استفاده از سوخت مازوت هستند. با جایگزین شدن مازوت به جای گاز هم به زودی تغییر قیمت اعمال میشود.
میانگین نرخ YTM اسناد خزانه اسلامی به ۲۴ درصد رسیده است. این نرخ طی یک سال گذشته بیسابقه بوده است.
ریاحی عضو هیات رئیسه اتاق ایران: اگر روند قیمتگذاری دارو ادامه داشته باشد، باید واردات تجهیزات دارویی نیز با همان ارز مواد دارویی محاسبه شود. راه دیگر آن است که ارز برای واردات ماده دارویی و تجهیزات آن، از حالت ۴۲۰۰ تومانی به ارز نیمایی تغییر کند تا شرکتهای دارویی بتوانند تجهیزات خود را نو کنند.
خطیبزاده، سخنگوی وزارت امور خارجه: منابع متعددی در خارج از کشور داریم که در حال آزادسازی تدریجی آنها هستیم و به صورت تدریجی هم وارد چرخه اقتصاد شدند.
مهمترین اخبار بازار سهام را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
خدایاخدایاماراازشروجوداین بورس نجات بده
اخی طفلک بورس به چه روزایی افتاد.خوب دیگه چه کنیم ما تحلیلگریم و معایب کار رو گفتیم اما یه پیشنهاد به سازمان بورس و دوستان میدم در صورت اجرا حدودا نصف ضررشون جبران میشه. الان میزان حجم معاملاتی که میشه هنوز با این راهکاری که میدم سازگاره اما راهکار. سازمان باید حدودا پنجاه تا شرکت کوچک و متوسط با نسبت پی بر ای کمتر از میانگین بازار رو انتخاب کنه کل ارزش این شرکتا نباید از میزان نقدینگی موجود حقیقیا تو بورس بیشتر باشه حالا حدودا یه هفته با همین قیمتای موجود فرصت خروج حقیقیا از شرکتای دیگه و جابجایی نقدینگی به این پنجاه شرکت رو بدن اتفاقی که خواهد افتاد اینه اولا تا زمانی که نسبت پی بر ای این پنجاه شرکت با نسبت پی بر ای میانگین همین الان کل شرکتا یکی بشه سرمایه گذاری توشون به ضرر حقیقیا نخواهد بود ثانیا میزان ورود نقدینگی به هر کدوم از این شرکتا باید به میزانی ادامه پیدا کنه که با پی بر ای میانگین کل بورس یکی بشه. ثالثا با این کار شرکتای کوچکتر رونق میگیرن و رابعا دولت میتونه در ازای کشوندن نقدینگی به سمتشون ازشون درخواست کنه تا قیمت محصولاتشون رو تو بازار بیارن پایین که خودبخود میزان تورم رو پایین خواهد اورد.راهکار رو هم به دولت هم سازمان بورس و هم شما دوستان به طور کلی گفتم این طرح جزییاتی داره که در صورت لزوم بهتون میگم . موفق و پایدار باشین در پناه حق
اخبار به اندازه کافی منفی هست ، این تجارت نیوزم پیاز داغشو زیاد می کنه ! بچه ها ، بورسِ منفی دوست داره تجارت نیوز ! چون فقط وقتی همه چی منفی میشه بازدیدشو میره بالا و پول تبلیغ سرازیر میشه تو تحریریه وگرنه وقتی همه چی گل و بلبله که کسی سراغ این سایت و اون سایت نمیره ! مگه نه تجارت نیوز ؟؟! زشت !
این بازارراتعطیل کنیید تا گندش بیشتر درنیامده
چرا سود صندوق حامی نسبت به قبل هر ماه کمتر شده و میشود