موضوعات داغ: # ارزهای نفتی # بازار سهام # قطر # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # آمریکا # چین # بورس کالای ایران

عراقچی: احتمالا جلسه دیگری با کالاس تشکیل شود

عراقچی: احتمالا جلسه دیگری با کالاس تشکیل شود
وزیر خارجه ایران گفت: احتمالا جلسه دیگری با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تشکیل شود، البته منوط به این هست که اروپا تصمیم خودش را بگیرد.

به گزارش تجارت نیوز، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره گفت‌وگوها با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: مذاکرات در قاهره بسیار جدی بود و مذاکراتی که بعد از جنگ صورت می‌گیرد که لحظه به لحظه‌اش تصویر شهدا از جلوی چشمان آدم رد می‌شود، مذاکرات آسانی نیست و جای خندیدن هم نیست.

وزیر خارجه ایران که با خبرگزاری صداوسیما گفت‌وگو می‌کرد درباره احتمال گفت‌وگو با «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته است: احتمالا جلسه دیگری با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تشکیل شود، البته منوط به این هست که اروپا تصمیم خودش را بگیرد.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی