موضوعات داغ: # صنایع بورس # قطعی برق # بورس کالای ایران # سهامداران بورس # تصادف # سوریه # مذاکرات ایران و آمریکا # اخبار بورس
سازمان غذا و دارو:

فروش داروهای نوزادان در سیسمونی فروشی‌ها غیرقانونی است

فروش داروهای نوزادان در سیسمونی فروشی‌ها غیرقانونی است
سرپرست گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع‌رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نسبت به عرضه داروهای نوزادان در فروشگاه‌های سیسمونی‌(لباس و لوازم نوزاد و کودک) هشدار داد و گفت: این اقدام از نظر قانونی ممنوع و تهدیدی برای سلامت کودکان است.

به گزارش تجارت نیوز، راضیه کشاورز ملکی با اشاره به مشکلات و پیامدهای ناشی از فروش داروهای نوزادان در محیط‌های غیرمجاز، افزود: عرضه این اقلام در سیسمونی‌فروشی‌ها به دلیل نداشتن شرایط استاندارد نگهداری و عدم آگاهی لازم، خطراتی جدی برای سلامت کودکان به دنبال خواهد داشت.

وی تأکید کرد: تنها داروخانه‌ها و با نظارت متخصصان و همچنین رعایت شرایط مناسب می‌توانند نسبت به عرضه داروهای نوزادان اقدام کنند.

کشاورز ملکی تصریح کرد: عرضه این محصولات در مراکز و محیط‌های غیراستاندارد مانند فروشگاه های سیسمونی‌ و فروش آنلاین، می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری را برای نوزاد به همراه داشته باشد.

وی از والدین خواست که برای تهیه داروهای موردنیاز نوزادان، فقط به داروخانه‌های معتبر مراجعه کرده و حتما از تجویز پزشک استفاده کنند تا از هرگونه تهدید احتمالی برای سلامت فرزندانشان جلوگیری شود.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی