کد مطلب: ۵۷۵۸۷۲

برنامه بانک مرکزی برای فعال‌سازی کیف الکترونیک پول

برنامه بانک مرکزی برای فعال‌سازی کیف الکترونیک پول

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی با توجه به تصویب مقررات مربوطه و آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم در خصوص کیف الکترونیک پول، عملیاتی‌سازی این خدمت مهم را در دستور کار دارد و از تمام ابزارهای خود برای تسریع در این امر استفاده خواهد کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، مهران محرمیان، در دیدار با مدیران شرکت‌های راهبر در زمینه کیف الکترونیک پول با اشاره به گذشت یک‌سال از تصویب مقررات کیف الکترونیک پول در شورای پول و اعتبار، گفت: تغییرات این حوزه در یک‌سال اخیر مطابق با سطح انتظارات بانک مرکزی نبوده است و امیدواریم که این هم‌اندیشی آغاز فصل جدیدی از تحولات در این خدمت باشد.

وی افزود: در این راستا، از هفته آینده برای شرکت‌هایی که open loop هستند سوییچ تعامل‌پذیری فعال می‌شود و شرکت‌های close loop نیز باید به تدریج وارد فرآیند شوند و بتوانند سایر خدمات را نیز به مشتریان ارائه دهند.

معاون فناوری‌های نوین این بانک با تاکید بر لزوم همکاری شرکت‌های psp در پیشبرد فرآیند تعامل‌پذیری گفت: همکاری بانک‌ها و شرکت‌های راهبر در عملیاتی شدن این موضوع سازنده خواهد بود و اگر بانک‌ها همکاری لازم را در این مورد نداشته باشند بانک مرکزی ملزم به تغییر مقررات خواهد شد.

وی تصریح کرد: در صورت عدم همکاری شرکت‌های psp، قطعا بازیگران جدیدی وارد عرصه می‌شوند که کل بازار را از آن خود خواهند کرد.

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی نیز در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه اکنون فرصت مناسبی برای کسانی است که می‌خواهند وارد این حوزه شوند،گفت: بانک مرکزی تاکنون در خصوص کارمزدهای مربوط به کیف الکترونیک پول ورود نکرده است و اختیار تعیین آن بر عهده راهبران قرار داده شده است که این امر منجر به رقابت بین راهبران می‌شود.

محمد بیگی در این خصوص گفت: بر اساس ماده ۲۰ بند ۴ قانون پولی و بانکی در صورتی که بانک مرکزی نسبت به تعیین کارمزد برای کیف الکترونیک پول اقدام کند، ملزم به تعیین همزمان کف و سقف آن خواهد بود.

مدیر اداره نظام‌های پرداخت با تاکید بر اینکه سقف تراکنش‌های کیف الکترونیک پول از دیگر مشکلات مطرح شده توسط شرکت‌های psp است، عنوان کرد: در حال حاضر سقف تراکنش‌ها ۵۰۰ هزار تومان است و هر شخص صرفا در سه راهبر می‌تواند کیف پول الکترونیکی داشته باشد که در فازهای بعدی برای توسعه و افزایش آن باید تدابیری اندیشیده شود.

محمدبیگی در خصوص دوره تسویه در کیف پول‌های الکترونیکی و لزوم تسویه زیر ۷۲ ساعت، خاطرنشان کرد: سیکل تسویه در کیف پول‌ها با شاپرک متفاوت خواهد بود و امکان تسویه دو بار در روز برای آن‌ها تعبیه شده است.

در پایان این نشست نمایندگان راهبران نیز به بیان نظرات خود پرداختند و در خصوص بررسی آخرین اتفاقاتی که در زمینه کیف الکترونیک پول در حال انجام است به هم‌اندیشی نشستند.

منبع: روابط عمومی بانک مرکزی

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    ❤سلام خدمت کارکنان تجارت نیوز ❤ خواهش میکنم جون هرکسی رو دوست دارید ? ازمشکلات چک های صیادی هم بزارید بابا واقعا خیلی دردسر است این چک ها❤با تشکر?????⚘⚘⚘