موضوعات داغ: # ترامپ # آمریکا # پرسپولیس # خلیج فارس # ایران # قیمت دلار # جنگ # هند

قالیباف: دو‌سوم قوانین کشور زمینه‌ساز فساد هستند

قالیباف: دو‌سوم قوانین کشور زمینه‌ساز فساد هستند
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ قانون در کشور وجود دارد و بیش از دوسوم قوانین امروز منطبق با شرایط کشور نیست و زمینه‌ساز فساد است.

به گزارش تجارت نیوز، محمدباقر قالیباف، ظهر امروز در مراسم بزرگداشت مختومقلی فراغی و نشست نخبگان با رئیس مجلس شورای اسلامی در گنبدکاووس اظهارکرد: در کشور بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ قانون در کشور وضع شده که بیش از دو سوم آن، منطبق با شرایط کشور نیست و به زبان عادی، مرگ آن‌ها فرا رسیده و خود زمینه‌ساز فساد هستند.

وی تصریح کرد: بروکراسی  و دیوان سالاری قوانین باعث شده تا برخی از قوانین زمینه‌ساز فساد شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: برای تحول و استفاده از ظرفیت‌های موجود در حدود ۵۰ ماده و بند قانون جامع تدوین خواهد شد و امید داریم تا خردادماه سال آینده، همزمان با اجلاسیه دوم مجلس شورای اسلامی این قوانین محقق شود.

وی ادامه داد: یکی از دلائل مهم ما در مشکلات موجود جامعه و کشور این است که نتوانستیم در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی،اجتماعی و فرهنگی به درستی از ظرفیت مردم استفاده کنیم و به روش سنتی اکتفا کردیم.

قالیباف گفت: علی‌رغم اینکه بودجه امسال استان گلستان نسبت به سال گذشته، دو برابر شده است، اما تا از همه ظرفیت‌های موجود، نیروهای انسانی و همراهی مردم و بخش خصوصی به صورت کمال و تمام استفاده نکنیم، این اعتبارات تاثیری در رفع مشکلات نخواهد داشت.

وی بیان کرد: برنامه هفتم با نام پیشرفت  و عدالت به عنوان سند میثاق ملی که مورد تاکید و تایید دولت و رهبر معظم انقلاب قرار گرفته است، در صورت تحقق از تمام ظرفیت‌های حوزه‌ها و بخش‌های مختلف استفاده خواهد شد و به تحول و توسعه کشور منجر می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در نگاه اول تنوع اقوام این باور را ایجاد می‌کند که باعث جداسازی خواهد شد اما وحدت عملی و زندگی مسالمت‌آمیز اقوام و مذاهب مختلف در استان گلستان، هم‌بستگی را در ذهن تداعی کرده و به عنوان یک اهرم قوی در برابر توطئه‌های دشمن است.

وی گفت: اقوام مختلف ایران انتقال دهنده فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی هستند که این فرهنگ از نسل‌های بسیار دور  و ارث بزرگان، نسل در نسل به نسل کنونی منتقل شده و به عنوان یک سرمایه جغرافیایی انسانی محسوب می‌شود که باید این سرمایه و میراث را به خوبی حفظ کرده و به آینده منتقل  کنیم.

منبع: فارس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی