کد مطلب: ۵۷۱۴۳۷

لاماری آرین موتور کراس اوور اسپرت دانگ فنگ به بازار می‌آید + جزئیات

لاماری آرین موتور کراس اوور اسپرت دانگ فنگ به بازار می‌آید + جزئیات

دانگ فنگ T۵ ایوو با نام لاماری آرین موتور در ایران، محصول جدید کمپانی دانگ فنگ در سال ۲۰۲۰، راهی میدان شده است. این خودرو به واسطه ظاهر جذاب و همچنین عملکرد فنی قوی‌ خود توانسته جایگاهی مناسبی در بین متقاضیان خود پیدا کند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، بر اساس اطلاعات به دست آمده از منابع موثق، شرکت آرین موتور نماینده انحصاری واردات محصولات کمپانی ژاپنی میتسوبیشی، تصمیم گرفته است تا آستین‌ها را بالا بزند و از این به بعد اقدام به مونتاژ و تولید خودروهای جدید چینی کند. ظاهرا اولین محصول این شرکت کراس اوور کامپکت دانگ‌ فنگ تی۵ ایوو است که بر اساس رویه یکی دو سال اخیر خودروسازان داخلی، با نام جدید به عرصه رقابت با تولیدات مونتاژی داخل کشور پا خواهد گذاشت.

لاماری آرین موتور نامی است که روی این محصول چینی گذاشته شده و قرار است ظرف ماه‌های آینده به‌تدریج راه خود را به سوی جاده‌ها و خیابان‌های کشور در پیش گیرد. اگر نیازمند کسب اطلاعات تکمیلی پیرامون مشخصات فنی لاماری آرین موتور، قیمت لاماری، امکانات و دیگر مشخصات فنی این خودرو هستید، از شما دعوت می‌کنیم به ادامه این نوشتار توجه بفرمایید.

مشخصات ظاهری لاماری آرین موتور

فرم بدنه دانگ فنگ تی۵ ایوو به سبکی ترسیم شده که بتواند بیش از سایرین، مشتریان جوان و به دنبال هیجان را از خود راضی نگاه دارد. در این بین به نظر می‌رسد طراحان شرکت دانگ فنگ، استایل برخی مدل‌های مطرح جهانی نظیر جگوار ای-پیس را الگو قرار داده‌اند. به ویژه نمای بغل و نحوه انحنای بخش انتهایی خودرو به همراه شیب سقف و فریم کلی بدنه در زاویه کناری، احتمالا از روی بدنه پلنگ انگلیسی الگوبرداری شده است.

البته طراحان ایوو به منظور آنکه تا حد زیادی از ظاهر جگوار فاصله بگیرند و در اصطلاح برچسب کپی‌کاری صرف را از خود دور سازند، نمای جلوی این کراس اوور را به شیوه محصولات جدیدی همچون کی ام سی کی ۷ یا جک x7 و برخی تولیدات جدید هیوندای ترسیم کرده و چراغ‌های باریک دیلایت را در بخش فوقانی جای داده‌اند.

در عوض چراغ‌های اصلی نیز به قسمت جوانب میانی سپر انتقال داده شده و یک جلوپنجره بزرگ به فرمی تقریبا خشن بین این فضای خالی را پر کرده است.

این سبک چهره می‌تواند طرفداران صفر یا صدی داشته باشد؛ بدین معنی که افراد یا از دیدن آن خوشحال می‌شوند و به وجد می‌آیند و یا خیلی به آن اشتیاق نمی‌ورزند و مدل‌های کلاسیک را ترجیح می‌دهند.

2021 Dongfeng Fengxing T5 Evo 66 scaled 1

بررسی مشخصات فنی لاماری آرین موتور

یکی از قوی‌ترین موتورهای ۱.۵ لیتری توربوشارژ تزریق مستقیم در دل دانگ فنگ t5 ایوو قرار گرفته تا عملکردی مطابق با ظاهر اسپرت این خودرو را برای کاربرانش به مرحله عمل درآورد. لاماری آرین موتور در بازارهای بین‌المللی تنها به پیشرانه چهار سیلندر ۴A95TD مجهز شده و حداکثر توان خروجی آن چیزی حدود ۱۹۷ اسب بخار است. همچنین این پیشرانه می‌تواند ۲۸۵ نیوتن متر گشتاور تولید کند و آن را به یاری یک گیربکس ۷ سرعته دو کلاچه به سوی چرخ‌های جلو انتقال دهد.

بر اساس اطلاعات انتشار یافته در منابع بین‌المللی، شتاب صفر تا ۱۰۰ لاماری آرین موتور حدود ۹.۵ ثانیه است و در ازای پیمایش هر ۱۰۰ کیلومتر حجمی در حدود ۶.۶ لیتر سوخت می‌سوزاند. بنابراین احتمالا طی ماه‌های آتی با یک کراس اوور چابک و همچنین کم‌مصرف در بازار کشورمان روبرو خواهیم بود که این مورد می‌تواند هم مورد توجه جوانان قرار گیرد و هم رضایت مشتریان خانوادگی را به دنبال داشته باشد.

از لحاظ کیفیت سواری نیز باید گفت که تجهیز این خودرو به سامانه تعلیق چند اتصالی یا مولتی لینک در قسمت عقب می‌تواند نوید کیفیت سواری نسبتا نرم و راحتی را برای مشتریان و سرنشینان در پی داشته باشد. بدین ترتیب از شدت ضربات و کوبش‌های وارده به اتاق این خودرو تا حد امکان کاسته خواهد شد. سیستم تعلیق جلوی لاماری نیز از نوع مک فرسون مستقل است که گزینه مناسبی برای برای جاده‌های ایران به شمار می‌رود.

unnamed 1

بررسی ایمنی لاماری آرین موتور

دانگ فنگ تی۵ ایوو در بازار چین هنوز یک تازه‌وارد است و گویا فعلا فرصت دست‌وپنجه نرم کردن با موانع سخت و نیمه سخت دپارتمان ایمنی سنجی سی انکپ را پیدا نکرده است؛ بنابراین کارنامه ایمنی این خودرو برای ما مشخص نیست. اما به طور کلی انتظار داریم که سطح امنیت آن در حد نمرات بالای چهار ستاره سازمان سی انکپ دسته‌بندی شود.

همچنین نسخه‌های فول آپشن این خودرو در بازارهای مختلف به امکاناتی همچون: حسگرهای پارک جلو و عقب، سنسور فشار باد تایر، دوربین دید عقب، سیستم‌های ترمز ضد قفل ABS و EBD ، ترمز کمکی، سامانه‌های کنترل کشش و پایداری، سیستم ترمز اضطراری خودکار، سامانه اتوهلد، سیستم کنترل سرعت در سرازیری، کنترل توقف در سربالایی و شش کیسه هوای جلو - جانبی و پرده‌ای تجهیز شده‌اند. بنابراین باید گفت که لاماری آرین موتور احتمالا همراه با تجهیزات ایمنی نسبتا دلگرم‌کننده پا به بازار ایران خواهد گذاشت و تلاش‌های مناسبی در راستای حفظ سلامت سرنشینان خود انجام خواهد داد.

قیمت و رقبا

قیمت لاماری آرین موتور در بازارهای بین‌المللی چیزی حدود ۱۶ تا ۲۰ هزار دلار اعلام شده است؛ با این حساب احتمالا باید منتظر بهای حدود ۸۰۰ میلیون تومان برای این خودرو در کشورمان باشیم و خودروهایی نظیر: چری تیگو ۷ پرو، بهمن موتور دیگنیتی و مدل‌های کارکرده هیوندای توسان LM و اسپورتیج SL می‌توانند از رقبای مستقیم این محصول در بازار کشورمان باشند. لاماری روی کاغذ بخت زیادی برای موفقیت در ایران دارد اما باید منتظر بمانیم و ببینیم که این خودرو در نهایت با چه قیمتی به دست مشتریان ایرانی می‌رسد. آنگاه می‌توان گفت که آیا ارزش خرید بالایی خواهد داشت یا نه.

منبع: اقتصاد آنلاین

آخرین اخبار خودرویی را در صفحه اخبار خودروی تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • Mortazavi

    هم خیلی خوشگله هم بخاطر موتور gdi حدود ۵۰ اسب بخار بیشتر از تیگو۷ و هایما اس۷ و دیگنیتی و فیدلیتی هست و حتی از x7 هم ۲۰ اسب بخار بیشتر داره یعنی زیباترین و پرقدرت ترین شاسی بلند زیر یک میلیارد بازار ایران و بنظر من سگش به توسان و اسپرتیج ۲۰۱۴ و ۱۵ شرف داره فقط موتورش نیاز به مراقبت زیاد و استفاده از بنزین سوپر و مکمل اکتان داره و هر باک بنزین حدود ۳۰۰تومن واستون آب میخوره

    • ناشناس

      درست گفتید ولی این نوع موتورها حتا با بنزین سوپر به شدت مستعد ناک زدن هست به ویژه که gdi بودنش این حساسیت رو بیشتر هم میکنه. بنابراین با اینکه ظاهر زیبایی داره ولی از نظر هزینه‌های جاری احتمالا به صرفه نیست.

    • ناشناس

      چطور یه ماشین کره ای رو با بنجل چینی مقایسه میکنین

    • محمد

      انگار چین فقط یک موتور 1500 سی سی تولید میکنه که روی همه خودروهاش بدون در نظر گرفتن وزن آنها میگذاره. از نظر تکنولوژی این خوبه که به ازای هر 1000 سی سی حجم بالای 100 اسب بخار راندمان بگیری ولی فراموش نکنید همه چیز بده بستان است. این نوع اسب بخار به درد ماشین های سرعتی میخوره و این اسب بخارهای اسمی هنگام سربالا رفتن و یا یدک کشیدن غیر قابل استفاده هستند. اگر دقت کنید این اسب بخار ها در دور موتور بالا به دست میآیند که در سر بالایی اصلا امکان رسیدن به آن دور موتور ها وجود ندارد و بنابراین خیلی کم میآورد و باعث اصطهلاک بیش از حد موتور میشود که در نهایت هم غیر اقتصادی است و هم خسته کننده. من شخصا ترجیح میدهم موتور خودرو ام بزرگ با اسب بخار اوپتیموم با دور پایین باشد. اینطوری موتور مجبور نیست مثل یک زنبور بال بزند بلکه مثل یک کبوتر و با آرامش بال میزند. اینکه برای پیودن صد متر یک موتور یک صد هزار دور زده باشد و در عوض موتوری دیگر 20 هزار دور، من دومی را ترجیح میدهم. مصرف هم در نهایت آنقدر تغییر نمیکند. برای اطلاعات بیشتر میتوانید مصرف سوخت خودروهایی که با چندین موتور عرضه میشوند را در سایت های شرکت های جنرال موتورز و فورد موتور کمپانی آمریکا جستجو کنید

  • ناشناس

    چرا ۸۰۰ میلیون مگه سر گردنه هست؟! ۲۰ هزاردلار حدود ۵۲۰ میلیون میشه بقیش پول زوره واسه این بنجلهای چینی

  • محمد

    خو اومده به اونجام که اومده.کسی توان خریدش رو نداره.پس ضرر بزرگی میکنین.

  • ناشناس

    طراحی خیلی جذابی داره ولی موتور و کیفیت و بازار دسته دوم ضعیفی داره ولی به طراح این ماشین تبریک میگم اگه همین طراحی رو ماشین هایی ژاپنی یا کره ای بود ارزش خرید داشت

  • حسین

    باید به جاش ژاپنی با موتور تنفس طبیعی ضعیف تر و امکانات کمتر وارد کنید تا مردم بتونن بخرن مثل میتسوبیشی اکسپندر و میراژ صندوقدار و تویوتا راش و تویوتا یاریس صندوقدار و نیسان سنترا و مزدا سه 2020 صندوقدار نه این ماشین های چینی بی کیفیت با استهلاک بالا رو . به جز این ها شرکت دایهاتسو ژاپن هم هست که خودرو های اقتصادی میزنه و همینطور سوزوکی .

  • ناشناس

    تمام شرکتها دارن آشغالهای چین رو میارن دوبرابر میندازن به مردم تمام ماشینهای چینی مشکلات اساسی طراحی وکیفیت دارن

  • محمد

    اینطور که چینی ها با داشتن بیش از یکصد و بیست کارخانه خودروسازی پیش میروند، خودرو بزودی چیزی مانند لباس خواهد بود و فقط ظاهر آن را میبینیم و میپسندیم. چیزی بنام هویت از قاموس خودرو حذف میشود. بعد مانند لباس های مارک، بعضی برای تفاخر خودرو “مارک” میخرند و بقیه فقط خودرو دارند. در مورد بد یا خوب بودن این پدیده نمیتوانم اظهار نظر کنم چون نیاز به تحلیل های گسترده ای دارد که در سواد من نیست. ولی میتوانم بگویم کسی چه میداند، شاید برای قشر مستضعف چیز خوبی از آن بیرون آید، شاید هم نه، باید نشست و نظاره کرد. جهان بیش از آنچه ما تصور میکنیم در حال تحول سریع است که متاسفانه ما از این غافله عقب مانده ایم. وقتی مسئولین همه چیز را با معیارهای 1400 سال پیش میسنجند در حالیکه از آنها هم بدرستی خبر ندارند، بیش از این نمیتوان انتظار داشت.

  • ناشناس

    زمان عرضه