کد مطلب: ۲۰۰۶۴۹

لزوم بازنگری قوانین حوزه زنان در چارچوب شرع مقدس

لزوم بازنگری قوانین حوزه زنان در چارچوب شرع مقدس

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: بسیاری از این قوانین و سیاست‌ها مربوط به زنان بازنگری شده، ولی با این حال این قوانین باید بار دیگر در چارچوب شرع مقدس بازنگری شود.

معصومه ابتکار روز دوشنبه در «همایش تحکیم بنیان خانواده و منزلت زن» در تالار معصومیه فرمانداری قم، اظهار داشت: حوزه زنان نهاد ریاست جمهوری با همکاری دفاتر امور بانوان استانداری‌ها برنامه‌های متعددی را در دستور کار دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها پیگیری قوانین و سیاست‌ها پیرامون زنان است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، وی ادامه داد: از این رو در شورای فقهی و حقوقی که در این زمینه بوجود آمده، تلاش‌های زیادی برای بازنگری قوانین مربوط به حوزه زنان در چارچوب شرع مقدس صورت می‌گیرد.

وی قانون امنیت اجتماعی زنان و یا همان قانون مقابله با خشونت علیه زنان را از جمله این قوانین ذکر کرد و افزود: خشونت در خانواده هیچ گونه سنخیتی با ارزش‌های دینی و اسلامی جامعه ندارد، چراکه علاوه بر مختل کردن آرامش خانواده‌ها، مشکلات اجتماعی زیادی را نیز پدید می‌آورد.

ابتکار، خشونت خانوادگی را یکی از آفت‌های بزرگ جامعه دانست و گفت: دولت دوازدهم برای حل این معضل در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، قانونی و بازدارندگی تلاش‌های بسیار مجدانه‌ای را انجام می‌دهد.

معاون رئیس‌جمهوری، توجه بیشتر به جوانان در محیط خانواده‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: تلاش دولت بر مبنای گفت‌و‌گوی بین نسلی است و این که با همت فعالان اجتماعی، خانواده‌ها آغازگر این گفت و گو باشند و فرصت کافی و مناسب برای شنیدن مطالبه‌های نسل جدید را فراهم آورند.

وی حمایت از سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه زنان را از دیگر اقدام‌های دولت در این زمینه برشمرد و افزود: دولت در تلاش است با ارتقاء سطح توانمندی‌های سمن‌ها برخی فعالیت‌ها را برون سپاری کند، چراکه این سازمان‌ها در مواردی موفقیت‌های بیشتری را نسبت به دولت داشته‌اند.

وی با اشاره به توجه ویژه دولت به مساله اشتغال زنان، افزود: در برخی استان‌های کشور آمار بیکاری زنان تحصیلکرده 2 تا 3 برابر مردان است و خوشبختانه در قالب اشتغال فراگیر در سطح شهرها و اشتغال پایدار در سطح روستاها برنامه ریزی‌های خوبی انجام شده است.

ابتکار گفت: در صورتی که یک برنامه بر اساس توانمندی‌ها و آموزش‌های لازم برای ایجاد یک بنگاه اقتصادی و فعالیت اشتغال زایی تعریف شود کمک‌های لازم به آن صورت خواهد گرفت.

وی همچنین با تاکید بر این که در حال حاضر نوع مصرف انرژی، آب و غذا با سبک زندگی ایرانی اسلامی و شرایط اقلیمی، محیط زیست و جمعیت کشور همخوانی ندارد، افزود: اصلاح الگوی مصرف آب یکی از مسائل بسیار مهم کشور است و زنان در این خصوص نقش و وظیفه حساسی بر عهده دارند.

ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود توفیق‌های بدست آمده برای زنان کشور در عرصه‌های گوناگون آموزشی، هنری، ورزشی، اجتماعی و سیاسی به برکت انقلاب اسلامی را چشمگیر دانست و افزود: دهه فجر فرصت مغتنمی برای ارزیابی و تحلیل این موفقیت‌ها و ترسیم نقشه راهی مشخص برای آینده است.

احد جمالی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری قم نیز در این همایش، زنان کشور را پیش قراولان انقلاب اسلامی خواند و گفت: در استان قم ظرفیت‌های زیادی در حوزه زنان وجود دارد که باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق و حساب شده بتوان از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.

این همایش یکی از مجموعه برنامه‌های کمیته زنان و خانواده ستاد بزرگداشت دهه فجر قم بود و طی آن برخی از بانوان قمی به بیان مشکلات و مطالبات خود پرداختند.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده، امروز در سفر به شهر مقدس قم علاوه بر دیدار و گفت‌و‌گو با حجت‌الاسلام والمسلمین شهرستانی نماینده آیت الله سیستانی در ایران و آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه، در آیین بهره‌برداری از طرح‌های بخش کشاورزی قم نیز شرکت کرد.

حضور در چندین برنامه از جمله نشست صمیمی با سمن‌ها و احزاب و افتتاح سرای سالمندان از دیگر برنامه‌های سفر معصومه ابتکار به قم است.

منبع: ایرنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.