کد مطلب: ۴۲۰۶۸۵

تجارت‌نیوز روایت می‌کند:

مهم‌ترین رکوردهای جهان در سال ۲۰۱۹

مهم‌ترین رکوردهای جهان در سال 2019

در سال 2019، رکوردهای جدیدی از سوی کشورهای مختلف جهان به ثبت رسید. بانک جهانی در گزارشی با ارائه آمار و ارقام به مهم‌ترین اتفاقات سال گذشته پرداخته است.

امسال رکوردهای مختلی (مثبت و منفی) از سوی کشورهای جهان ثبت شد. این روند در نتیجه تغییر سیاست‌های بین‌المللی از جمله جنگ‌های تجاری میان قدرت‌های بزرگ، پیشرفت‌های مربوط به فناوری و شکشته شدن اتحاد میان کشورها به‌وجود آمد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، بانک جهانی با ارائه آمار و ارقام بر روی برخی از آنها متمرکز شده است. در ادامه گزارش به برخی از مهم‌ترین اتفاقات سال گذشته اشاره شده است.

  • آمار و ارقام بانک جهانی نشان می‌دهد که در سال 2019، در کشورهای تانزانیا، تاجیکستان، جمهوری کنگو، چاد، قرقیزستان، چین، هند، مولداوی، جمهوری دموکراتیک کنگو، بورکینافاسو، اندونزی، ویتنام، اتیوپی، پاکستان و نامیبیا سطح فقر کاهش یافته است.
  • 736 میلیون نفر بر روی کره زمین از فقر شدید رنج می‌برند. بر اساس گزارش بانک جهانی، نیمی از این افراد در پنج کشور زندگی می‌کنند: هندف نیجریه، جمهوری دموکراتیک کنگو، اتیوپی و بنگلادش.
  • بخش خدمات که در اوایل دهه 2000 بیشترین استخدام نیروی کار را به خود اختصاص داده بود، حالا 49 درصد از کل مشاغل در سطح جهان را در اختیار دارد. در کشورهای کم‌درمد سهم بخش خدمات تولید شغل 26 درصد و در کشورهای پردرآمد 75 درصد است.
  • در حاشیه کنفرانس آب‌وهوایی مادرید، حامیان محیط زیست اعتراض خود را نسبت به روند کند اقدام سیاستمداران دنیا برای کاهش گازهای گلخانه‌ای ابراز کردند. اعتراضات دیگری در واکنش به گرانی حامل‌های انرژی و مواد غذایی در دیگر نقاط جهان رخ داد.
  • ارقام مربوط به سال 2019 نشان می‌دهد که حدود یک میلیون گونه گیاهی جانوری از حدود هشت میلیون گونه در معرض انقراض قرار دارند.
  • بر اساس آخرین آمار در سال 2018 تعداد آوارگان در جهان به 70.8 میلیون نفر رسیده است. حدود 30 میلیون نفر از این افراد پناهنده، 41.3 میلیون نفر آوارگاه داخلی و 3.5 میلیون نفر پناهجو هستند.
  • براساس ارقام گزارش شده در سال 2019 ، تعداد آوارگان در سال 2018 به 70.8 میلیون نفر رسیده است. حدود 30 میلیون نفر از این پناهندگان ، 41.3 میلیون آواره داخلی و 3.5 میلیون پناهجو هستند.
  • سرعت انقلاب دیجیتال در برخی از مناطق جهان بسیار آرام است. در حالی که استفاده از اینترنت در تمامی نقاط در حال افزایش است، اما دسترسی به پهن‌باند در صحرای جنوب آفریقا دشوار است.
  • 89 درصد از جمعیت جهان در حال حاضر به برق دسترسی دارند. بیشترین پیشرفت مربوط به جنوب آسیا و آفریقا و کشورهایی چون بنگلادش، کنیا و میانمار مربوط می‌شود.
  • بر اساس شاخص توسعه جهانی، کارگران در مقایسه با دهه 1990 سه برابر بیشتر به رشد اقتصادی کشورشان کمک می‌کنند.
  • بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، در سال 2019 در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تعداد افرادی که به بیماری سرخک مبتلا شدند، سه برابر شد. در تاریخ پنج نوامبر، 413 هزار و 308 مورد مبتلا به سرخک گزارش شد که از این تعداد 250 هزار نفر در جمهوری دموکراتیک کنگو زندگی می‌کنند.

منبع: usnews

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.