موضوعات داغ: # قیمت سکه # پرسپولیس # غنی سازی # بیت کوین # اینترنت # قیمت نقره # قطعی برق صنایع # تعطیلی
موسوی:

هر بنگاهی نمی‌تواند نرخ خود را تعیین کند

بنگاه مسکن
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: حق کمیسیون مشاورین املاک در معاملات مسکن دارای یک دستورالعمل خاص است و اینگونه نیست که هر بنگاه بتواند نرخ خود را تعیین کند و در کمیسیون عمران طرحی مبنی بر اخذ حق کمیسیون در معاملات مسکن بر اساس متراژ خانه مطرح نشده است.

به گزارش تجارت‌نیوز، سید ابوالفضل موسوی با اشاره به اخبار منتشر شده برای تلاش اتحادیه املاک برای افزایش حق کمیسیون مشاورین املاک در معاملات مسکن از نیم درصد به یک درصد بیان کرد: حق کمیسیون مشاورین املاک در معاملات مسکن دارای یک دستورالعمل خاص است. اینگونه نیست که هر بنگاه بتواند نرخ خود را تعیین کند. مطابق با قیمت ملک و جدول از پیش تعریف شده متناسب با قیمت‌ها بنگاه‌ها حق کمیسیون دریافت می‌کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: میزان قیمت ملک هرچقدر که باشد باید متناسب با درصد تعیین شده در جدول حق کمیسیون اخذ شود.

موسوی در پاسخ به این سوال که آیا در کمیسیون عمران طرحی مبنی بر اخذ حق کمیسیون در معاملات مسکن بر اساس متراژ خانه در حال بررسی است، گفت: تاکنون چنین موضوعی در دستور کار کمیسیون عمران قرار نگرفته است، البته امکان دارد چنین طرحی توسط چند نماینده در یکی از کارگروه‌های کمیسیون درحال بررسی باشد اما هنوز چنین طرحی به صحن کمیسیون عمران نیامده است.

منبع: ایسنا 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی