موضوعات داغ: # بوگاتی # آینده بازار طلا # امیر قطر # آژانس بین المللی اتمی # بارش برف # تعطیلی مدارس # هواشناسی # استقلال
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:

پایان بورس امروز 30 بهمن 1403/ سیگنال مجلس بازار سهام را مثبت کرد

بورس 2 1

بازار سهام روز سه شنبه را مثبت به پایان رساند. شاخص کل بورس توانست با رنج‌کشی‌های مثبتی که در نمادهای بزرگ انجام شد، مجددا به بالای زون حمایتی دو میلیون و 700 هزار واحد بازگردد. کارشناسان علت این رنج‌کشی و مثبت شدن بازار را صحبت‌های امیدوار کننده محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در خصوص اقتصاد و بازار سرمایه می‌دانند. همچنین اخباری که امروز از مجلس مخابره شد، حاکی از آن است که برخی از نمایندگان رای خود را برای استیضاح وزیر اقتصاد پس گرفته‌اند.

به گزارش تجارت نیوز، جریان معاملات روز جاری، به گونه‌ای رقم خورد که در نیمه اول معاملات عرضه‌ها در بازار زیاد بود، اما رفته رفته هر چه بازار به ساعت پایانی معاملات نزدیک می‌شد، فشار عرضه‌ها کمتر شد و بازار، شاهد رنج‌کشی‌ مثبت در نمادهای بزرگ و به‌ویژه صندوق‌های اهرمی بود.

بازار امروز در یک نگاه

30 بهمن

معاملات امروز سهم‌های بزرگ بازار در جهت کندل معاملاتی روز گذشته بسته و در پایان بورس امروز، شاخص کل با رشد 18 هزار و 337 واحدی، معادل 0.68 درصد این شاخص، همراه شد. بر این اساس شاخص کل در پایان معاملات امروز در ارتفاع دو میلیون و 719 هزار واحدی ایستاد.

در طرف دیگر، قیمت معاملات سهم‌های کوچک بازار سهام نیز در جهت نماگر اصلی بازار عمل کرد؛ به طوری که شاخص هم‌وزن بازار در پایان بورس امروز تنها 877 واحد که معادل 0.11 درصد این شاخص است، افزایش داشت و در ارتفاع 832 هزار واحد قرار گرفت.

حجم و ارزش معاملات خرد

گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران در روز جاری، حجم معاملات خرد را 11.5 میلیارد برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را 6 هزار و 522 میلیارد تومان نشان می‌دهد. امروز همچنین 147 میلیارد تومان پول حقیقی به بازار تزریق شد.

گزارش های بیشتر را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی