موضوعات داغ: # عراق # کردستان عراق # جنگ # آمریکا # بریکس # اسرائیل # بلیت هواپیما # پرسپولیس

اولین کارت صدایم را خریده‌ام، چه کاری باید انجام دهم؟

اولین کارت صدایم را خریده‌ام، چه کاری باید انجام دهم؟
وقتی اولین کارت صدایتان را خریداری می‌کنید، به سفری فوق العاده جذاب و پر از چالش پا می‌گذارید. برای تبدیل شدن به یک صدابردار ماهر، مانند هر کار دیگری نیاز به صرف زمان، اهمیت دادن و صبوری است.

گر به تازگی و برای اولین بار برای خرید کارت صدا اقدام کرده‌اید و به این فکر می‌کنید که “حالا مرحله‌ی بعد چیست؟” در این مقاله توصیه‌هایی را با شما در میان خواهیم گذاشت.

اگر هم این سوال برای شما به وجود آمده که کارت صدا چیست ،‌ پاسخ به این سوال و بسیاری دیگر از سوالات شما در مجله تهران ملودی |‌ تی ام پلاس در دسترس خواهد بود.

نرم افزار آهنگسازی و پلاگین‌های پیش‌فرض آن را بشناسید

حالا که نرم افزار آهنگسازی‌تان را انتخاب کرده‌اید، وقت بگذارید و با پلاگین‌هایی که به صورت پیش‌فرض روی آن نصب شده کار کنید. قطعا دانلود کردن و خریدن پلاگین‌ها متنوع بسیار جذاب است و ما این را به خوبی می‌دانیم. اما با همان پلاگین‌هایی که روی نرم افزارتان وجود دارد کارهای بسیار زیادی را می‌توان انجام داد. این روزها، پلاگین‌هایی که در کنار نرم افزارهای آهنگسازی و حتی کارت صدا ها عرضه می‌شوند، بسیار قدرتمند و حرفه‌ای هستند.

وقت گذاشتن برای کار با پلاگین‌های پیش فرض نرم افزار آهنگسازی، دید واضح‌تری نسبت به این که در بخش پلاگین‌ها چه کمبودهایی دارید و به چه چیزهایی نیاز دارید به شما می‌دهد. در حالت تنها به سراغ خرید پلاگین‌هایی می‌روید که واقعا به آنها نیاز دارید. به علاوه، با این کار شما بیشتر می‌توانید مبانی ضبط و میکس تمرکز کنید تا حواستان پرت پلاگین‌های متنوعی که دارید نشود.

سوال اصلی: می‌خواهید چه نوع موزیکی بسازید؟

این سوال شاید خیلی واضح باشد، اما وقتی به تازگی می‌خواهید شروع به ضبط کنید، ممکن است تصور واضحی از این که قرار است چه نوع موزیکی کار کنید نداشته باشید. در بسیاری از موارد این مشکل رخ می‌دهد. اگرچه لازم نیست موزیکی که کار می‌کنید را در دسته بندی سفت و سختی قرار دهید، اما مشخص کردن نوع موزیکی که واقعا به آن علاقه دارید و از ساخت آن لذت می برید می‌تواند کمک بزرگی به شما کند. در این صورت می‌توانید هدف مشخصی داشته باشید که به چه نوع سخت افزارها و نرم افزارهایی نیاز دارید و حتی در انتخاب نرم افزار آهنگسازی (DAW) به شما کمک می‌کند. برای مثال، اگر به سبک EDM یا موزیک الکترونیک امبینت علاقه دارید، شاید بخواهید نرم افزارهای Ableton Live، Reason یا Bitwig را انتخاب کنید. اگر ضبط سازهای زنده را ترجیح می‌دهید، نرم افزارهایی مانند Pro Tools و Cubase انتخاب‌های مطمئنی هستند. برای آهنگسازی هیپ هاپ، نرم افزار FL Studio محبوبیت زیادی دارد. PreSonus Studio One هم یک نرم افزار بسیار کامل است که برای بسیاری از ژانرها و استایل‌ها مناسب خواهد بود.

خوشبختانه بیشتر نرم افزارهای آهنگسازی مطرح دارای نسخه‌ی رایگان lite هستند و شما می‌توانید پیش از خریداری، آنها را امتحان کنید و ببینید رابط کاربری آنها را می‌پسندید یا نه. اما به خاطر داشته باشید که برای یادگیری کامل کار با هر نرم افزاری نیاز به زمان و تمرین بسیار است و باید در این زمینه پشتکار داشته باشید. پس وقتی چند نرم افزار را امتحان کردید، گزینه‌ای که برایتان لذت بخش است را انتخاب کنید و حداقل چند ماه تنها از آن استفاده کنید. اگر پس از گذشت این مدت دیدید برایتان مناسب نیست، نرم افزار دیگری را امتحان کنید.

امتحان کردن و انتخاب پلاگین‌های اضافه

پس از اینکه پلاگین‌های پیش فرض نرم افزارتان را به خوبی شناختید، نوبت به پلاگین‌های ساخت دیگر شرکت‌ها می‌رسد. احتمالا شما هم در فضای یوتیوب با کانال‌ها و ویدیوهایی مواجه شده‌اید که می‌گویند اگر نمی‌توانید با پلاگین‌های پیش فرض نرم افزار و یک میکروفن ارزان قیمت موزیک‌های خوش‌صدایی بسازید، موزیسین توانایی نیستید. این حرف صادقانه نیست. برخی تجهیزات، هم نرم افزاری و هم سخت افزاری، بهتر صدا می‌دهند و مهم‌تر اینکه می‌توانند الهام بخش کاربر باشند.

هرجا ممکن بود نسخه‌ی آزمایشی پلاگین‌ها را پیش از خرید آنها امتحان کنید. بین دیدن یک ویدیوی نقد و بررسی و اینکه خودتان آن پلاگین را تجربه کنید تفاوت زیادی وجود دارد. انتخاب ابزار مناسب برای خلق هنر یک چیز کاملا شخصی است. از هر گیتاریست، کیبوردیست یا موزیسینی که بپرسید به شما خواهند گفت که برخی سازها کاملا برایشان مناسب است و برخی سازهای دیگر حس خوبی به آنها نمی‌دهند و این موضوع برای هر فردی متفاوت است. همین موضوع برای نرم افزارها هم صادق است و تنها راهی که می‌توانید بفهمید با یک پلاگین ارتباط برقرار می‌کنید یا نه این است که خودتان آن را امتحان کنید.

مزیت‌ها و محدودیت‌های اینسترومنت‌های نرم افزاری را در آغوش بگیرید

برای یک استودیوی خانگی کوچک، اینسترومنت‌های نرم افزاری کمک بسیار بزرگی هستند و دسترسی به طیف وسیعی از صداها را برای شما میسر می‌کنند؛ صداهایی که در غیر این صورت نمی‌توانستید به آن ها دسترسی داشته باشید. از کیت‌های درام آکوستیک گرفته تا سینتی اسزرهای کلاسیک و آنسامبل‌های ارکسترال. تقریبا برای هر سازی یک نسخه‌ی نرم افزاری از آن وجود دارد.

نرم افزارهای سمپلینگ . شبیه‌ساز این روزها بسیار پیشرفته شده‌اند و اینسترومنت‌های نرم افزاری مدرن بسیار به شکل شگفت انگیزی طبیعی صدا می‌دهند. با این حال میان سازهای واقعی و اینسترومنت‌های نرم افزاری هنوز هم تفاوت‌هایی وجود دارد. اگر انتظار دارید یک اینسترومنت نرم افزاری جایگزین بی‌نقصی برای سازهای فیزیکی باشد، در اشتباه هستید.

بهتر است اینسترومنت‌های نرم افزاری را در دسته بندی مخصوص خودشان قرار دهید، نه به عنوان جایگزینی برای سازهای فیزیکی. از آنها به شکل خلاقانه استفاده کنید و از این موضوع که این اینسترومنت‌ها محدودیت‌های سازهای فیزیکی را ندارند نهایت استفاده را ببرید.

خرید سخت افزارها، میکروفن و دیگر تجهیزات

اجازه بدهید حالا نظرمان را معطوف تجهیزات فیزیکی کنیم؛ چیزهایی مانند میکروفن، ساز، امپلی فایر، افکت، پدال و… اول از همه باید بدانید در محیطی که آکوستیک ایده آلی ندارد، میکروفن‌های داینامیک انتخاب بهتری هستند. درست است که وقتی با نرم افزارها کار می‌کنید شاید نگرانی زیادی از بابت آکوستیک و نوع صدادهی اتاقتان نداشته باشید، اما وقتی می‌خواهید صدای چیزی را با میکروفن ضبط کنید، ایرادات صوتی محیطی که در آن هستید آشکار خواهد شد. میکروفن‌های کاندنسر، حتی مدل‌هایی که ارزان قیمت هستند، حساسیت بسیار بالایی دارند و این یعنی تمام اکوها، نویز ترافیک و دیگر نویزهایی که در اتاق شما وجود دارد را دریافت خواهد کرد. اما یک میکروفن داینامیک باکیفیت مانند Shure SM7B یا Beyerdynamic M 88 TG در عین حالی که صدای وکال حرفه‌ای و باکیفیت را به شما می‌دهند، نویزهای پس زمینه را هم کاهش می‌دهند. این میکروفن‌ها همچنین انعطاف کافی برای ضبط سازها را هم دارند. در حقیقت در اتاقی که آکوستیک ضعیفی دارد، میکروفنی مانند Shure SM57 – که یک میکروفن کلاسیک معروف، ارزان قیمت و همه کاره‌ی با کیفیت بالا برای استودیو و استیج است – انتخاب بهتری از یک میکروفن کاندنسر دیافراگم-بزرگ گران قیمت است. آیا این میکروفن داینامیک صدای hi-fi به شما خواهد داد؟ خیر. اما اگر عامدانه به دنبال صداهایی با کاراکتر lo-fi در یک استودیوی کوچک باشید، استراتژی خوبی انتخاب کرده‌اید.

در مورد دیگر تجهیزات تان، سعی کنید تا جایی که می‌توانید بهترین ها را تهیه کنید. به سوالی که در ابتدای مقاله مطرح کردیم بر می‌گردیم: آیا با تجهیزات ارزان قیمت می‌توان ضبط‌های خوش صدایی داشت؟ بله، با صرف زمان و تلاش کافی می‌توانید. با این حال باید به خاطر داشته باشید که یکی از بزرگترین تفاوت‌ها میان تجهیزات رده مبتدی و تجهیزات رده حرفه‌ای این است که تجهیزات حرفه‌ای شما را سریع‌تر به صدایی که در ذهنتان دارید می‌رسانند. هرچه تجهیزات شما بهتر باشد، برای دستیابی به یک صدای خوب به تلاش و پردازش کمتری نیاز خواهید داشت. این موضوع شامل همه چیز می‌شود: میکروفن‌ها، گیتارها، امپلی فایرها، افکت‌ها، سینتی سایزرها، درام‌ها و… هزینه‌ای که صرف خرید بهترین تجهیزات ممکن می‌کنید، در استودیو در زمان شما صرفه‌جویی می‌کند و شما کارهایتان را سریع‌تر انجام می‌دهید و این یکی از مهمترین عوامل خلاقیت است.

سخن پایانی

وقتی اولین کارت صدایتان را خریداری می‌کنید، به سفری فوق العاده جذاب و پر از چالش پا می‌گذارید. با پیدا کردن درک بهتر از ضبط از طریق آموزش و تمرین، خواهید فهمید که هیچ فرمولی برای ساختن موزیک‌های خوش صدا وجود ندارد و این موضوع هم آزادی بخش است و هم ناامید کننده. برای تبدیل شدن به یک صدابردار ماهر، مانند هر کار دیگری نیاز به صرف زمان، اهمیت دادن و صبوری است. بعضی روزها احساس پیروزی خواهید کرد و بعضی روزها احساس ناامیدی. اما شما بی‌دلیل انتخاب نکرده‌اید که کارت صدا بخرید و ساعت‌های زیادی را صرف یادگیری آهنگسازی، اجرا، تنظیم و میکس کنید. موسیقی یک چیز جادویی است و زمانی که به درستی انجام شود، هیچ چیزی با آن قابل مقایسه نیست.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی