موضوعات داغ: # بندر شهید رجایی # پیش بینی بازارها # انفجار # بندرعباس # قیمت سکه # بازار سهام # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # پیش بینی قیمت طلا
«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد؛

پیش بینی بورس سه شنبه 9 اردیبهشت 1404 / بازگشت خریداران به میدان معاملات بازار سهام

معاملات روز دوشنبه بازار سهام حاکی از فروکش هیجانات منفی و بازگشت عقلانیت به دادوستدها بود و منجر به رشد شاخص‌ها و قیمت سهم‌های ارزنده بازار شد. با این حال آیا این روند روز سه‌شنبه هم در معاملات بورس تکرار می‌شود؟

به گزارش تجارت نیوز، معاملات بازار سهام در روز دوشنبه در حالی طی شد که حجم و ارزش معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی کاهش یافت اما در همین حال، شاخص‌های کل و هم‌وزن رشد کردند و تراز پول حقیقی مثبت شد.

این روند حاکی از پایان تدریجی هیجان منفی بازار بود که طی دو روز نخست هفته معاملات سهام را تحت تاثیر قرار داده بود. بر این اساس، در پایان معاملات روز دوشنبه 67 درصد از نمادهای بازار سهام در سمت مثبت دامنه نوسان معامله شدند و ارزش سفارش‌های خرید پنج خط اول سهام نیز به دو همت رسید.

پیش بینی بورس فردا سه شنبه 9 اردیبهشت 1404

بر اساس دیتای معاملات روز دوشنبه بازار و جریان پول حقیقی در سهام و صندوق‌های درآمد ثابت به نفع این صندوق‌های ریسک‌گریز رقم خورد، به نظر می‌رسد برخی از معامله‌گران همچنان در لاک دفاعی باشند.

با این حال اما بازگشت صفوف خرید سهام به بازار و پایان دادن به صفوف فروش بسیاری از نمادها در معاملات روز دوشنبه نشان‌دهنده آغازی دوباره در بازار و خریدها تازه سهام در قیمت‌های اصلاح‌شده است.

بر این اساس به نظر می‌رسد در صورتی که فضای فعلی در بازار ادامه یافته و رخداد جدیدی، دیدگاه معامله‌گران را تغییر ندهد، بازار سهام در روز سه‌شنبه نیز مثبت معامله شود.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه بازار سرمایه بخوانید.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی