به گزارش تجارتنیوز، بورس تهران در واکنش به مصوبه جدید مبنی بر افزایش ۴۰ درصدی نرخ خوراک و افزایش ۱۰۰ درصدی نرخ گاز صنایع پتروشیمی، تنها در دو روز پایانی هفته معاملاتی، بیش از 42 هزار واحد اصلاح کرد تا در آستانه از دست دادن کف قبلی خود یعنی محدوده دو میلیون و 145 هزار واحدی قرار گیرد.
در همین راستا شاخص کل بورس تهران روز چهارشنبه 14 هزار و 808 واحد دیگر ریزش کرد تا با افت 0.68 درصدی در پله دو میلیون و 153 هزار و 395 واحد متوقف شود.
هیچی نمیشه ، قیمت با کمی سیر نزولی ، در معاملات بعدی و با مصوبه ای جدید ، مجدد سیر صعودی خواهد داشت
همه مسولین ساکت وخوشحال عجیب اینه که همینا سوت را تبلیغ میکردند که اگر یکی خلاف کرد سوت بزنید جایزه بگیرید حالا رانت را خودشون بانی وباعث شدند وچه رقمی از این رانت اطلاعاتی از جیب مردم سهامدار خرد به جیب اونا رفت اونم رقمهای تلیاردی ،سوال برای این رانت بزرگ سوت صداش کمه با گروه اپرا وطبل وشیپور اطلاع بدیم ،آها حالا از شما به کی گزارش بدیم ، هرجا بنظر مرسه فهمیدن وککشون هم نگزید که هیچ پوزخند هم میزنند پس…!!
به فرض که نرخ خوراک پتروشیمی دو برابر شده باشه اونوقت قیمت محصولات تولید ی هم افزایش می یابد و این منطقی هست اگر این طور نباشه فقط سهام پتروشیمی باید سقوط کنه نه کل بازار ، وقتی کل بازار سقوط می کنه قطعا دسیسه دیگری در کار هست یکی از این دسیسه ها خود دولت هست زمانی که دستور دادن صندوقهای درآمد ثابت سهامشون در بورس را از ۱۵ به ۱۰ برسانند پول زیادی خارج شد دیگه عرضه آبشاری عرضه اولیه در روزهای منفی بورس