به گزارش تجارتنیوز، شاخص کل بورس امروز ۱۱ مرداد در نیمه اول معاملات با افزایش حدود دو هزار واحدی همراه شد و تا سطح یک میلیون و ۴۲۹ هزار واحدی رسید. پس از آن بازار توانست رشد چندانی داشته باشد و با رش دو هزار و ۴۱۲ هزار واحدی به کار خود پایان داد.
شاخص کل در پایان معاملات امروز به سطح یک میلیون و ۴۳۰ هزار واحدی رسید. شاخص هموزن نیز رشد ۲۲۴ واحدی داشت و به سطح ۳۸۰ هزار واحدی رسید.
در بازار امروز از میانه معاملات شاهد افزایش عرضه در کلیت بازار بودیم. به گونهای که شاخص هموزن در نیمه دوم کمی عقب نشینی کرد؛ اما در تایم پایانی بازار به واسطه افزایش تقاضا در گروه خودرویی، دوباره شاخص هم وزن روند صعودی به خود گرفت که به دلیل اعلام خبر عرضه ایران خودرو و سایپا در بورس کالا بود، برخی این موضوع را حذف تدریجی قیمت گذاری دستوری از این صنعت میدانند.
پیشبینی بورس چهارشنبه
بازار سرمایه روزهای نسبتا بدی را پشت سر میگذارد. البته معاملات برخی از تک سهمها با حمایت حقوقیها و حقیقی همراه بود. به نوعی برخی از سهمها در قیمتهای پایین خریدار داشتند.
در حال حاضر ریسکهای سیستماتیک باعث افت بورس شده است. در مقابل سهامداران نیز احساس ترس و ناامیدی دارند و نقدینگی خود را وارد بازار نمیکنند. افت شاخص کل به محدوده کمتر از یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی دور از انتظار است. احتمالا میرود شاخص روی در همین محدوده و با روند نسبتا نوسانی باقی ماند. البته اگر ریسک جدیدی به بورس تحمیل شود، شاخص مجددا روی مدار نزول با سرعت نسبتا بالایی قرار میگیرد.
آخرین اخبار بازار سرمایه را در صفحه بورس تجارتنیوز بخوانید.
پول ما رو دزدیدین، یه آبم روش خوردین، تاریخ فراموش نمیکنه این ناحقی در حق مردم ایران رو.
صنایع پتروشیمی ،صنایعی ارزنده هستند ،حقیقی ها فریب نخورید و سهامتان را مفت نفروشید
لعنت به فرابورس که قیمت سهمش از 3400 تومان به 900 تومان رسیده یعنی 400 درصد منفی وهر روز هم منفی تر میشه. این سهم بی مسعوله نماد بورس هم مضخرفه هر روز منفی میشه حتی اگه بازار مثبت باشه
صنایع پتروشیمی ،صنایعی هستند که در درآمد ارزی کشور نقش کلیدی و اساسی و راهبردی دارند و علیرغم تمام این تحریمها همچنان پرقدرت فروش و درآمد میلیاردی میلیاردی دارند ،اینکه حالا منفی میخورند بنظر میرسد که عدهای میخواهند سهام این شرکتها را در کف مال خود کنند ، حقیقی ها باید مراقب باشید سهامتان را مفت نفروشید و گول نخورید .
شاخص مگه خریدیم که دغدغتون شده شاخص؟
ارزش کل بورس اندازه یک خیابون تهران نیست. ارزشش از این بیاد پایینتر که باید تعطیلش کرد. مشکل اصلی دلالی ماشین بود که مردم پولاشون میبردن برای خرید ماشین. بازارش خراب شده الان. برمیگردن به بورس به زودی