موضوعات داغ: # اتباع افغانستانی # تصادف رانندگی # آغاز جنگ اوکراین # ترامپ # تالاب # سیستان و بلوچستان # سیلاب # اسرائیل و حماس

بورس شنبه را چگونه آغاز می‌کند؟ / تقاضا برای خرید سهام همچنان بالاست

معاملات بورس روز شنبه در حالی از دقایقی دیگر آغاز می‌شود که تقاضا برای خرید سهام در گروه‌های مختلف صنعت بسیار زیاد بوده و بسیاری از نمادها با صف خرید همراه هستند.

به گزارش تجارت‌نیوز، در فرایند پیش‌گشایش بازار سهام روز شنبه ۱۶ فروردین، تقاضا برای خرید در اکثر گروه‌ها شدت گرفته و بسیاری از نمادها با صف خرید چند ده میلیونی همراه هستند.

Capture 1

در عملیات سفارش‌گذاری، سه نماد شگویا، اخابر و ونوین به ترتیب با ۴۵۴، ۲۶۰ و ۱۳۳ میلیون، بیشترین حجم خرید را به خود اختصاص داده‌اند. این در حالی است که در طرف عرضه نیز وبصادر، غگل و ذوب با صف فروش همراه هستند.

این در حالی سات که بر اساس نظرسنجی تجارت‌نیوز از کارشناسان بورسی، ۸۳ درصد آنها روند بازار سرمایه را در هفته جاری مثبت پیش‌بینی کرده بودند. هفته گذشته شاخص کل در سه روز معاملاتی بیش از ۵ درصد رشد داشت و در نهایت بر پله ۵۴۷ هزار ۶۵۸ واحدی قرار گرفت.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی