موضوعات داغ: # وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی # حمله سایبری # گوگل پلی # شرایط وام ازدواج # وام ازدواج # استقلال # تیم فوتبال # ورزش

20 واگن مسافری رجا تا پایان امسال نوسازی می‌شود

شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا اعلام کرد که با همکاری بخش خصوصی دو دستگاه واگن پلور سبز بازسازی شده و تا انتهای امسال نیز ۲۰ دستگاه دیگر بازسازی می‌شود.

شرکت حمل‌ونقل ریلی رجا اعلام کرد تا پایان سال جاری 20 واگن مسافری خود را به طور کامل بازسازی می‌کند.

به گزارش تجارت‌نیوز، این شرکت اعلام کرده که با همکاری بخش خصوصی دو دستگاه واگن پلور سبز بازسازی شده و تا انتهای امسال نیز ۲۰ دستگاه دیگر بازسازی می‌شود.

واگن‌های مذکور توسط یک شرکت خصوصی بازسازی شده است و حذف کنسول دیواره‌ها و همچنین تغییر امکانات داخل کوپه بخشی از اقداماتی است که در این طرح اجرایی شده است.

بازسازی، زیر سازی و تعویض کامل کفپوش نیم کوپه و راهروها محور دیگری است که از سوی شرکت رجا در واگن‌های بازسازی شده به اجرا درآمده و درباره واگن‌های باقی‌مانده نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل رجا پیش از این خبر داده بود که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته و در صورتی‌که مشکلی در جریان اجرای قرارداد رجا با واگن‌سازها به وجود نیاید، می‌توان انتظار داشت تا اواسط سال ۱۳۹۷، ۱۰۰ واگن نوساز جدید به ناوگان رجا اضافه شود.

رجا در سال‌های 94 و 95، حدود 320 دستگاه واگن خود را به دلیل بالا رفتن عمرشان بازنشسته کرده اما با این وجود هنوز میانگین سنی ناوگان فعال این شرکت 29 سال است.

 

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی