موضوعات داغ: # مذاکرات ایران و آمریکا # مذاکرات # ایتالیا # ایران و آمریکا # عرضه کالا در بورس کالا # بازار سهام # رشد شاخص بورس # آمریکا

ادعای هک اطلاعات بانک سپه تکذیب شد

رئیس اداره روابط عمومی بانک سپه در واکنش به ادعای یک گروه هکری مبنی بر هک کردن سیستم های این بانک گفت: این ادعا از اساس کذب است و هیچگونه هک و نفوذی در بانک صورت نگرفته است.

به گزارش تجارت نیوز، رضا همدانچی رئیس اداره کل روابط عمومی بانک سپه در مورد ادعایی که در فضای مجازی مربوط به یک گروه هکری عنوان شده است، گفت: این ادعا از اساس کذب محض است و سیستم‌های بانک سپه غیر قابل هک و نفوذ است.

وی گفت: این ادعا تکذیب می‌شود و تاکنون هیچگونه هک و نفوذی به سیستم‌های بانک سپه صورت نگرفته است.

همدانچی تاکید کرد: این ادعاهای کذب با هدف تشویش اذهان عمومی صورت می‌گیرد و مشتریان بانک سپه از این نظر خیالشان راحت باشد، چون این ادعا از اساس کذب محض است.

صبح امروز یک گروه هکری ادعا کرد که اطلاعات مشتریان بانک سپه را هک کرده است. این گروه مدعی شده بیش از ۱۲ ترابایت داده از اطلاعات ۴۲ میلیون مشتری بانک سپه را از سال ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴ در اختیار دارد.

منبع: فارس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی