موضوعات داغ: # ترامپ # تیم فوتبال # آمریکا # ورزش # قتل # ایلان ماسک # روسیه # سگ

کمبود عرضه روغن در بازار ادامه دارد

کمبود عرضه روغن در بازار ادامه دارد
رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران گفت: در حال حاضر خبری از فراوانی کالا در قفسه فروشگاه‌ها و مغازه‌ها نیست.

به گزارش تجارت نیوز، علی فاضلی رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران گفت: در حال حاضر کمبود عرضه در بازار کماکان ادامه دارد به طوریکه همانند قبل خبری از فراوانی کالا نیست.

وی با بیان اینکه ماه گذشته ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزارتن روغن تولید شد، افزود: با توجه به افزایش قیمت تمام شده تولید، اگر تصمیماتی در خصوص قیمت گذاری جدید اتخاذ نشود، از تیرماه به بعد تولیدکنندگان رغبتی به واردات مواد اولیه و تولید ندارند که در نهایت با کمبود عرضه روغن روبرو می شویم.

فاضلی درباره آخرین وضعیت توزیع اجباری کالا همراه با روغن تصریح کرد: توزیع اجباری روغن همراه با کالاهای دیگر گسترده نیست و همواره ما موافق این امر نیستیم، اما این امر موضوع در حال انجام است که دستگاه های نظارتی باید براین موضوع نظارت داشته باشند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی