موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا # قیمت سکه # قیمت طلا
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم امضای تفاهم‌نامه خودرویی:

کارورزی در رشته‌های فنی و مهندسی اجباری شده است

محمد فرهادی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از عملی شدن ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه خبر داد و گفت: آنچه در حوزه دانشگاهی دنبال می‌کنیم این است که دانشگاه‌ها باید کارآفرین (نسل سومی) باشند و در این راستا بازنگری در برنامه‌های درسی انجام شده و از امسال اجرایی می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، محمد فرهادی که در مراسم امضای تفاهم‌نامه و قرارداد ده جانبه بین‌المللی طراحی و تولید پلتفرم محصولات جدید ایران‌خودرو سخنرانی می‌کرد، افزود: از امسال میزان واحدهای عملی در رشته‌های فنی و مهندسی 3 برابر و کارآموزی و کارورزی در این رشته‌ها و رشته‌های عملیاتی، اجتماعی و هنر اجباری شده است.

وی افزود: وزارت علوم با وزارتخانه‌هایی مثل صنعت، معدن و تجارت، نفت، جهاد کشاورزی، نیرو و دفاع ارتباط خوبی دارد و بیش از 2 هزار میلیارد تومان طرح‌های تحقیقاتی و فناوری تاکنون منعقد و پروژه‌های زیادی نیز عملیاتی شده است.

فرهادی اضافه کرد: فرصت‌های مطالعاتی در محیط صنعت با تفاهم‌نامه‌هایی تدوین شده است و حوزه‌های ذیربط مشخص و عملیاتی شده‌اند و پسادکتری نیز به عنوان طرحی در محیط‌های صنعتی مطرح است تا فارغ‌التحصیلان روی موضوعات خاص کار کنند.

آمادگی مجلس برای کمک به ارتقای سطح تولید و صنعت کشور

در این مراسم همچنین رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به امضای این تفاهم‌نامه گفت: حرکت در سطح جهانی نیازمند کمک همه مجموعه‌ها از جمله دولت، مجلس و بانک‌هاست.

عزیز اکبریان افزود: برجام فرصتی برای ماست و زمانی که ما در مجلس قبل به برجام رای دادیم، خیلی‌ها انتقاد و توهین کردند اما گفتیم رابطه با دنیا فرصتی برای ما به وجود آورده است و جریان‌های داخلی باید از این فرصت به جای دعوا استفاده کنند چرا که خواست دشمن ایجاد دعوای داخلی است.

وی آمادگی مجلس را برای کمک به هر موضوعی که به ارتقای تولید و صنعت به خصوص در خودروسازی بینجامد، اعلام کرد.

تولید 23 خودرو روی پلتفرم جدید

مدیرعامل گروه خودروسازی ایران‌خودرو نیز از تولید 1.3 میلیون دستگاه خودرو در سال گذشته خبر داد و آنرا باعث صرفه‌جویی در خروج 13 میلیارد دلار ارز از کشور دانست.

هاشم یکه‌زارع با اشاره به قراردادهای خودرویی که طی ماه‌های اخیر با شرکای خارجی به امضا رسید، گفت: طراحی و تولید پلتفرم موضوعی بود که سال‌ها به دنبالش بودیم و پیش‌بینی می‌کنیم اولین محصول این پلتفرم جدید تا 2 سال آینده وارد بازار شود.

به گفته یکه‌زارع تولید این خودروها در انواع صندوقدار، هاچ‌بک، هیبریدی، پیک‌آپ و شاسی‌بلند خواهد بود و در این زمینه از دو دانشگاه معتبر کشور، صنعتی شریف و امیرکبیر بهره‌گیری شده است.

وی در ادامه از تولید 23 محصول بر روی این پلتفرم طی ده سال آینده خبر داد و گفت: در این تولیدات بر قطعه‌سازان داخلی تکیه داریم.

یکه‌زارع تاکید کرد: برای تکمیل چرخه تولید خودرو روی خدمات پس از فروش تاکید خواهیم کرد و در این پلتفرم سهم زیادی از تولیدات برای صادرات در نظر گرفته می‌شود.

نظرات