موضوعات داغ: # واردات کالا # آنفلوآنزا # رشد اقتصادی # نرخ تورم # بانوان

موافقت مجلس با فوریت لایحه‌ای به عنوان اولین قدم دولت آینده در حوزه اشتغال

e1495526235372

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با فوریت لایحه‌ای به عنوان اولین برنامه دولت دوازدهم برای اعطای تسهیلات جهت ایجاد شغل در کشور موافقت کردند.

به گزارش تجارت‌نیوز، نمایندگان در جلسه علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی با 168 رای موافق، 13 رای مخالف، یک رای ممتنع از مجموع 217 نماینده حاضر با یک فوریت لایحه حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی موافقت کردند.

بر اساس این لایحه و در صورت تصویب نهایی به دولت اجازه داده می‌شود برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری، 1.5 میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی استفاده کند.

محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی که به عنوان نماینده دولت سخنرانی می‌کرد، این لایحه بر اساس جدول 3 ماده 6 برنامه ششم توسعه به مجلس ارایه شده است و اولین اقدام دولت دوازدهم برای توسعه اشتغال در کشور است.

مسعود پزشکیان که ریاست ساعاتی از جلسه علنی را بر عهده داشت پس از موافقت نمایندگان با کلیات این لایحه گفت: فردا به بررسی جزئیات این لایحه می‌پردازیم.

 

نظرات